Deva și Hunedoara în scenariul galben Covid 19

2698

Direcția de Sănătate Publică Hunedoara a prezentat, luni, un bilanț al cazurilor de infecții cu SARS-COV-2 înregistrate în ultimele 14 zile în localitățile hunedorene.

Potrivit raportului DSP Hunedoara, municipiul Hunedoara a ajuns din nou la nivelul ratei îmbolnăvirilor înregistrat în primăvara acestui an. Au fost confirmate 159 de persoane infectate cu Covid 19 în ultimele două săptămâni, iar incidența cazurilor este de 2,26 la mia de locuitori. În municipiul Deva, sunt înregistrate 117 cazuri de Covid 19, respectiv 1,71 îmbolnăviri la mia de locuitori. Autoritățile se așteaptă ca numărul de cazuri în Deva să crească în următoarele zile, în timp ce în Hunedoara, evoluția lor să fie una mai favorabilă.

În Hunedoara, 45 de pacienți sunt internați în spitalul municipal, potrivit managerului instituției, Radu Budae. Dintre aceștia șapte au fost internați, până în această dimineață, în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. În cazul a doi dintre ei starea de sănătate li s-a ameliorat, astfel că au fost transferați în Secția de Boli Infecțioase. Trei copii cu Covid 19 sunt internați la spitalul din Hunedoara, în Pediatrie.

În județul Hunedoara, incidența infecțiilor cu Covid 19 depășește un caz la mia de locuitori.

Comentarii FB

comentarii
2 thoughts on “Deva și Hunedoara în scenariul galben Covid 19

 1. Cele ce scrie

  Stiti ce este interesant? Orasul Deva are cel mai mare procent de persoane vaccinate intre 30-50 %. Cap avem pe umeri, minte ne mai trebuieste ! :))

  Reply
 2. C

  Deja sunteti niste „cioclii apocaliptici” expresie preluata de la un cunoscut jurnalist. Cine si de unde se asteapta ca nr sa creasca? De unde? Stau bolnavii in asteptare sa fie inregistrati de DSP HD in celebrele raportari zilnice? In UE-farul nostru calauzitor raportarile sa fac 1/100000!!! In traducere vorbim de 1 bolnav si 71% procente din alt bolnav la 1000 oameni. Dar mai ganditi si cu capul propriu nu doar incercati sa raspanditi frica! Reusiti doar sa enervati!!!!!
  Si care va incerca sa ma convinga de contrariul chiar o sa polemizez ca m-am saturat de aceasta invartire in jurul cozii! Cu uite pandemia nu e pandemia uite sa intram in sevraj pentru 1,71% 1000! Autoritatile compuse din cine: cine este virusolog sa se poata exprima???? poate prefectul sau presedintele CJ care are cunostinte in toate domeniile sau alti oameni de baza ai judetuui HD.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.