Deva, la pragul de 6 cazuri de Covid 19 la mia de locuitori

Deva a rămas municipiul hunedorean cu cea mai mare incidență a îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, arată rapoartele direcției de Sănătate Publică Hunedoara.

În ultima săptămână, în Deva s-au înregistrat, zilnic, în jurul a 400 de cazuri de Covid 19 (adunate pe două săptămâni), iar reședința județului a avut o rată a îmbolnăvirilor între 5,79 și 5,98 cazuri la mia de locuitori.

În 14 aprilie, în Deva sunt 407 cazuri de Covid 19 (5,92 la mie).
În 13 aprilie, în Deva au fost 411 cazuri de Covid 19 (5,98 la mie).
În 12 aprilie, în Deva au fost 403 cazuri de Covid 19 (5,87 la mie).
În 11 aprilie, în Deva au fost 408 cazuri de Covid 19 (5,94 la mie).
În 10 aprilie, în Deva au fost 408 cazuri de Covid 19 (5,94 la mie).
În 9 aprilie, în Deva au fost 398 cazuri de Covid 19 (5,79 la mie).
În 8 aprilie, în Deva au fost 398 cazuri de Covid 19 (5,79 la mie).

Incidența îmbolnăvirilor cu Covid 19 în județul Hunedoara este de 3,98 cazuri la mia de locuitori. Miercuri, au fost înregistrate 67 de noi cazuri. De la sfârșitul anului 2020 și până în prezent, circa 70.000 de hunedoreni au fost vaccinați împotriva virusului Sars-Cov-2.

Comentarii FB

comentarii




One thought on “Deva, la pragul de 6 cazuri de Covid 19 la mia de locuitori

  1. Diana

    Mai interesant ar fi sa publicati si cum se pot descurca cu acesta situatie, nu intereseaza doar cifrele.Sunt persoane si nu numere,multi dintre ei mor, dorim sa fim informati despre ce masuri se iau pentru ca o persoana care ajunge la spital sa fie salvata.Cred ca orice viata conteaza, de aceea avem alerta mondiala, pentru ca batranii de obicei , mor.Dar acesti oameni, daca ajung la spital,merita sa se incerce sa fie salvati, de aceea platesc o viata , pentru a putea beneficia de serviciul de sanatate !!!!
    Tatal meu a ajuns la timp la spitalul din DEVA pe 29 martie.Nu aveau locuri, dar raspundea bine la tratament, in Urgenta.Nu a avut nevoie sa fie intubat, dar desi prezenta semne vizibile de infarct, se pare ca nu se tine cont de nimic altceva decat daca au nevoie de intubare sau nu!!!!!Pentru ca nu era nevoie sa fie intubat , au decis sa_l transfere la Spitalul de Pneumologie, unde nu exista dotare cu aparatura din Urgente.Tatal meu a decedat pe 31 martie datorita neglijentei de a-l transfera , banuim ca doar pentru ca trebuiau sa faca loc altor persoane.Deci, de ce atata “galagie” pe motiv ca trebuie sa salvam batranii, cand sunt primii dati la o parte apoi, pentru ca existe persoane mai tinere care pot fi salvate????Nici macar nu avea nevoie sa fie intubat,deci nu lua locul nimanui, doar ca trebuia ca cineva sa se uite daca exista risc de infartc, orice medic stie ca acesta este adevaratul pericol , pt o persoana in varsta contagiata cu COVID.Mult mai grav ar fi, tocmai stiind ce va urma , sa fie trimis la un spital care nu are reanimare!!!!!!!.
    Domnilor, tatal meu a murit cu zile, cine se face raspunzator???No voia sa mearga la spital, dorea doar sa fie familia langa el, si sa i se aprinda o lumanare!!!!!Avand incredere in sistemul de sanatate , a fost dus la spital!!! Atunci, sa nu vorbim de trauma lui de a muri singur, sa nu vorbim de trauma familiei de a trebui sa-l ingroape asa cum nimeni nu si-ar dori, ca pe cineva care ar fi vinovat de acest virus ????
    Suntem satui de cifre care se pot falsifica, vrem dovezi reale cum ca se incearca salvarea fiecaruia dintrea aceste persoane!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului