Deva, cel mai afectat municipiu de pandemia de Covid 19: sunt peste 500 de oameni infectați

Peste 2.000 de cazuri de Covid 19 au fost înregistrate în ultimele 14 zile în județul Hunedoara, 184 în ultimele 24 de ore. Cele mai afectate localități de răspândirea noului coronavirus rămân Deva și Hunedoara.

Deva numără peste 500 de cazuri de Covid 19 (în ultimele două săptămâni), arată informarea publicată vineri de Direcția de Sănătate Publică Hunedoara. În reședința județului rata infectării cu noul coronavirus a depășit 7 cazuri la mia de locuitori.
În municipiul Hunedoara, sunt înregistrate 468 de cazuri de Covid 19, raportate în ultimele două săptămâni, rata infectărilor fiind de 6,65 cazuri la mie.
Județul Hunedoara înregistrează vineri, 8 octombrie, o incidență a cazurilor de Covid 19 de 4,59 la mia de locuitori.
28 de localităţi hunedorene se află în „Scenariul roșu”, cu peste trei infectări la mia de locuitori. Acestea sunt: Zam, Brănişca, Teliucu Inferior, Peştişu Mic, Veţel, Blăjeni, Deva, Vorța, Hunedoara, Haţeg, Buceş, Ghelari, Petroşani, Lăpugiu de Jos, Lupeni, Topliţa, Turdaș, Bulzeştii de sus, Ilia, Vălişoara, Baru, Orăştie, Vulcan, Bretea Română, General Berthelot, Baia de Criş, Toteşti, Sântamaria Orlea, şi Brad.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului