DESCOPERIRE MACABRĂ Trupul bărbatului înecat în Mureş a fost scos la suprafaţă

110

inecat mures (14)Pompierii au adus la mal cadavrul bărbatului din Simeria, căutat încă de duminică seara, după ce apropiaţii hunedoreanului l-au văzut pe acesta înecându-se.

Apele învolburate ale Mureşului au purtat zece kilometri cadavrul unui hunedorean înecat duminică seara, după ce a încercat să traverseze râul în zona Parcului dendrologic din Simeria. Trupul neînsufleţit al bărbatului, în vârstă de 52 de ani, a fost văzut de pescari, plutind în apă, în zona localităţii Şoimuş.

„Pompierii deveni au fost anunţaţi prin 112 despre faptul că în apropierea podului peste râul Mureş, în Şoimuş, se află corpul unui bărbat înecat. O echipă de pompieri, cu o barcă pneumatică, a intervenit pentru ancorarea şi extragerea din apă a corpului. Rudele bărbatului se pare că au confirmat faptul că acesta este victima, care şi-a pierdut viaţa în urmă cu două zile în timp ce se afla la scăldat”, a precizat căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Pompierii au desfăşurat acţiuni de căutare a bărbatului înecat în Mureş timp de două zile.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.