Demonstrații de baschet în Cetatea Devei

Marți, 12 iunie 2018, Cetatea Deva va găzdui un antrenament de baschet organizat de Clubul Sportiv ,,Viitorul” Deva în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public Administrare Cetate.

Dacă iubiți baschetul, sunteți invitați să jucați alături de sportivii Clubului devean, începând cu ora 19:00, pe Platforma Artilerie Vest din Cetatea Devei.

La demonstații vor participa aproape 30 de sportivi ai Clubului ,,Viitorul”, care le vor împărtăși celor prezenți tacticile folosite de ei în acest sport popular peste tot în lume.
Echipele clubului sportiv din orașul de la Poalele Cetății au obținut de-a lungul timpului rezultate remarcabile la competiții de baschet desfășurate la nivel național.

Prin această acțiune, organizatorii doresc să promoveze un stil de viață sănătos, dar și monumentul istoric, emblemă a orașului Deva.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică