Demonstrații de baschet în Cetatea Devei

Marți, 12 iunie 2018, Cetatea Deva va găzdui un antrenament de baschet organizat de Clubul Sportiv ,,Viitorul” Deva în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public Administrare Cetate.

Dacă iubiți baschetul, sunteți invitați să jucați alături de sportivii Clubului devean, începând cu ora 19:00, pe Platforma Artilerie Vest din Cetatea Devei.

La demonstații vor participa aproape 30 de sportivi ai Clubului ,,Viitorul”, care le vor împărtăși celor prezenți tacticile folosite de ei în acest sport popular peste tot în lume.
Echipele clubului sportiv din orașul de la Poalele Cetății au obținut de-a lungul timpului rezultate remarcabile la competiții de baschet desfășurate la nivel național.

Prin această acțiune, organizatorii doresc să promoveze un stil de viață sănătos, dar și monumentul istoric, emblemă a orașului Deva.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece − 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Copil de 12 ani rănit într-un accident rutier         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu