Demisii la Secția ATI din Orăștie

Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului municipal din Orăștie a intrat în blocaj, după ce un medic, șase asistente și cinci infirmiere și-au înaintat demisiile, către managerul unității medicale

„Din informațiile mele, este vorba de un medic, 6 asistente și 5 infirmiere de la secția ATI care și-au întaintat demisiile către conducerea spitalului. Motivele invocate sunt faptul că nu dispun de echipamentele și aparatura medicală necesare pentru primirea pacienților cu coronavirus”, a declarat primarul Ovidiu Bălan.

Prefectul Județului Hunedoara, Vasilică Potecă, s-a deplasat luni la spitalul din Orăștie pentru a se întâlnic cu medicii și cu managerul unității medicale, pentru clarificarea situației.

Joi seara, 26 martie, prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, a emis un ordin prin care Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva este transformat în unitate medicală care va prelua pacienţii cu „COVID-19”, iar unităţile medicale din Hunedoara, Petroşani, Haţeg, Orăştie, Brad, Lupeni, Vulcan, Zam şi Simeria precum şi sanatoriile din Brad şi Geoagiu devin „spitale de suport”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!