Defileul Jiului, închis de lucrările de reabilitare

Începând de marţi pe Defileul Jiului s-au impus restricţii de circualţie, din cauza lucrărilor de reabilitare a acestui tronson de drum naţional. Sute de maşini au fost întoarse din drum de poliţiştii care monitorizează atent circulaţia.

restrictiiLucrările de reabilitare la tronsonul de drum Bumbeşti-Jiu-Petroşani închid Defileul Jiului. În fiecare zi de marţi, miercuri şi joi, până la 1 noiembrie, circulaţia va fi deviată pe un alt traseu în intervalul orar 9:00 – 18:00. Traficul auto în această perioadă  este fi deviat pe traseul Târgu-Jiu – Râmnicu Vîlcea – Sibiu – Sebeş – Simeria – Haţeg – Petroşani. Restricţiile de circulaţie au pus, însă, la grea încercare nervii conducătorilor auto, care susţin că închiderea drumului nu a anunţată eficient. “Mergem la Herculane, trebuie să ne întoarcem. Folosim rutele ocolitoare pentru că nu avem ce face. Nu ştiam că drumul va fi închis şi aşa vom avea ce ocoli”, spune un conducător auto. Cel mai greu a fost, însă, pentru distribuitorii de produse alimentare perisabile pentru care orice oră contează ”Am carne proaspătă în maşină şi nu ştiu dacă nu se va strica. Nu am ce face decât să mă întorc”, a precizat un alt conducător auto.

Respectarea restricţiilor este asigurată de poliţiştii din Nhuendoara şi Gorj, acre opresc toate autovehiculele aflate în trafic. În consecinţă şoferii îşi pot continua drumul pe rute ocolitoare, ori aşteaptă pe lco redeschiderea traficului pe Defileul Jiului.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj