Defileul Jiului, închis de lucrările de reabilitare

Începând de marţi pe Defileul Jiului s-au impus restricţii de circualţie, din cauza lucrărilor de reabilitare a acestui tronson de drum naţional. Sute de maşini au fost întoarse din drum de poliţiştii care monitorizează atent circulaţia.

restrictiiLucrările de reabilitare la tronsonul de drum Bumbeşti-Jiu-Petroşani închid Defileul Jiului. În fiecare zi de marţi, miercuri şi joi, până la 1 noiembrie, circulaţia va fi deviată pe un alt traseu în intervalul orar 9:00 – 18:00. Traficul auto în această perioadă  este fi deviat pe traseul Târgu-Jiu – Râmnicu Vîlcea – Sibiu – Sebeş – Simeria – Haţeg – Petroşani. Restricţiile de circulaţie au pus, însă, la grea încercare nervii conducătorilor auto, care susţin că închiderea drumului nu a anunţată eficient. “Mergem la Herculane, trebuie să ne întoarcem. Folosim rutele ocolitoare pentru că nu avem ce face. Nu ştiam că drumul va fi închis şi aşa vom avea ce ocoli”, spune un conducător auto. Cel mai greu a fost, însă, pentru distribuitorii de produse alimentare perisabile pentru care orice oră contează ”Am carne proaspătă în maşină şi nu ştiu dacă nu se va strica. Nu am ce face decât să mă întorc”, a precizat un alt conducător auto.

Respectarea restricţiilor este asigurată de poliţiştii din Nhuendoara şi Gorj, acre opresc toate autovehiculele aflate în trafic. În consecinţă şoferii îşi pot continua drumul pe rute ocolitoare, ori aşteaptă pe lco redeschiderea traficului pe Defileul Jiului.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu         Sprijin din partea Episcopiei Devei și Hunedoarei la început de an școlar