Defileul Jiului, închis de lucrările de reabilitare

185

Începând de marţi pe Defileul Jiului s-au impus restricţii de circualţie, din cauza lucrărilor de reabilitare a acestui tronson de drum naţional. Sute de maşini au fost întoarse din drum de poliţiştii care monitorizează atent circulaţia.

restrictiiLucrările de reabilitare la tronsonul de drum Bumbeşti-Jiu-Petroşani închid Defileul Jiului. În fiecare zi de marţi, miercuri şi joi, până la 1 noiembrie, circulaţia va fi deviată pe un alt traseu în intervalul orar 9:00 – 18:00. Traficul auto în această perioadă  este fi deviat pe traseul Târgu-Jiu – Râmnicu Vîlcea – Sibiu – Sebeş – Simeria – Haţeg – Petroşani. Restricţiile de circulaţie au pus, însă, la grea încercare nervii conducătorilor auto, care susţin că închiderea drumului nu a anunţată eficient. „Mergem la Herculane, trebuie să ne întoarcem. Folosim rutele ocolitoare pentru că nu avem ce face. Nu ştiam că drumul va fi închis şi aşa vom avea ce ocoli”, spune un conducător auto. Cel mai greu a fost, însă, pentru distribuitorii de produse alimentare perisabile pentru care orice oră contează ”Am carne proaspătă în maşină şi nu ştiu dacă nu se va strica. Nu am ce face decât să mă întorc”, a precizat un alt conducător auto.

Respectarea restricţiilor este asigurată de poliţiştii din Nhuendoara şi Gorj, acre opresc toate autovehiculele aflate în trafic. În consecinţă şoferii îşi pot continua drumul pe rute ocolitoare, ori aşteaptă pe lco redeschiderea traficului pe Defileul Jiului.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *