DECIZIE Festivalul Berii nu va mai avea loc în Hunedoara

Picture 407Municipiul Hunedoara nu va mai găzdui Festivalul Berii, eveniment programat iniţial pentru începutul lunii septembrie.

Administraţia locală a municipiului Hunedoara a renunţat la organizarea Festivalului Berii, pentru prima dată în ultimii ani. „Unul dintre motive este lipsa fondurilor”, a precizat primarul Viorel Arion. În plus, reglementările legislative au limitat modul în care autorităţile publice se pot implica în finanţarea acestor evenimente. Festivalul Berii alături de Zilele municipiului Hunedoara au devenit în anii trecuţi evenimente privite cu interes de comunitate, chiar dacă au stârnit controverse legate de sumele investite din bugetul local în organizarea lor.

Hunedorenii sunt invitaţi să se relaxeze la mini-festivalurile organizate la Castelul Corvinilor. Unul dintre ele, Carnavalul Medieval, va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie şi le propune vizitatorilor o incursiune plină de interactivitate în lumea Evului Mediu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Spărgători de biserici capturați de Poliție         „HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II