DECIZIE Festivalul Berii nu va mai avea loc în Hunedoara

Picture 407Municipiul Hunedoara nu va mai găzdui Festivalul Berii, eveniment programat iniţial pentru începutul lunii septembrie.

Administraţia locală a municipiului Hunedoara a renunţat la organizarea Festivalului Berii, pentru prima dată în ultimii ani. „Unul dintre motive este lipsa fondurilor”, a precizat primarul Viorel Arion. În plus, reglementările legislative au limitat modul în care autorităţile publice se pot implica în finanţarea acestor evenimente. Festivalul Berii alături de Zilele municipiului Hunedoara au devenit în anii trecuţi evenimente privite cu interes de comunitate, chiar dacă au stârnit controverse legate de sumele investite din bugetul local în organizarea lor.

Hunedorenii sunt invitaţi să se relaxeze la mini-festivalurile organizate la Castelul Corvinilor. Unul dintre ele, Carnavalul Medieval, va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie şi le propune vizitatorilor o incursiune plină de interactivitate în lumea Evului Mediu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu