De la ce a pornit încăierarea din centrul Devei

Un conflict spontan între doi bărbați a degenerat într-o încăierare care s-a soldat cu înjunghierea unuia dintre ei și cu reținerea preventivă a celuilalt.

Ionuț Urzică (38 de ani), bărbatul reținut după ce a atacat un localnic cu un cuțit, s-ar fi enervat după ce acesta i-a reproșat că circulă beat cu bicicleta, pe trotuar.

„Autorul a agresat cu pumnii pe persoana vătămată care, la rândul ei, a ripostat cu pumnii și picioarele, iar în continuare, autorul faptei a scos un briceag pe care-l deținea asupra lui și a înjunghiat-o pe persoana vătămată, în zona hemitoracelui stâng, respectiv zona subaxilară stângă, pricinuindu-i leziuni care necesită pentru 14 – 15 zile de îngrijiri medicale. În prezent, persoana vătămată este internată în Spitalul Județean de Urgneță din Deva pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar autorul se află sub imperiul măsurii preventive a reținerii, pentru 24 de ore”, a declarat procurorul Sanda Ionela Draia, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

În funcție de probatoriul administrat în dosar, procurorul de caz apoate solicita instanței luarea măsurilor preventive față de Ionuț Urzică.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului