DE INTERES COMUNITAR. Trafic rutier restricţionat pe Calea Zarandului din Deva

Timp de o săptămână va fi închis traficul rutier pe Calea Zarandului din municipiul Deva, pe prima bandă de circulaţie, pe sensul de mers Bucureşti-Arad

 

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoștința participanților la traficul rutier închiderea circulației rutiere pe Calea Zarandului din municipiul Deva, pe prima bandă de circulaţie,  pe sensul de mers Bucureşti-Arad, la  km 483 + 067,81(în dreptul Staţiei de epurare a SC Apa Prod SA Deva) la podeţul de la trecerea de nivel cu calea ferată, între km 392+539 şi km 392+000.

Până pe 15 iulie

Restricţia de circulaţie se aplică începând de marţi, 9 iulie 2019, până luni, 15 iulie 2019. Traficul rutier pe prima bandă de circulaţie va fi închis zilnic, în intervalul menţionat, între orele 7:00-19:00. Măsura a fost luată la solicitarea constructorului spaniol FCC Construccion S.A. Barcelona – Sucursala București, ca urmare a executării unor  lucrări în cadrul proiectului ,,Reabilitarea liniei de cale ferată Frontieră-Curtici-Simeria, parte componentă a Coridorului IV Pan-European pentru circulația trenurilor cu viteza maximă de 160 km/h – Tronsonul 3: Simeria-Gurasada”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!