Cursuri on-line pentru elevii Colegiului „Regina Maria” din Deva. Un elev, diagnosticat cu noul coronavirus

Reprezentanții Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva a decis suspendarea cursurilor în clasă pentru elevii din ciclul gimnazial și liceal, în perioada 21 – 29 septembrie. Un elev din clasa a IX-a a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, la întoarcerea de la o competiție sportivă din Polonia.

„În urma participării la Cupa Mondială WUKF 2020 Polonia, în perioada 10 – 13 septembrie 2020, unii dintre participanți au fost confirmați COVID pozitiv. Din Colegiul Național Pedagogic «Regina Maria» Deva a participat un grup de 3 elevi, iar din unul dintre ei a fost confirmat, de asemenea, pozitiv COVID. Elevii sportivi au frecventat cursurile în perioada 14 -17 septembrie 2020. Din dorința de a nu răspândi virusul în rândul elevilor și personalului colegiului nostru, Consiliul de Administrație al C.N.P. Regina Maria Deva, întrunit în data de 19 septembrie 2020 a hotărât intrarea în scenariul 3 – roșu, adică derularea cursurilor on-line pentru nivelurile gimnazial și liceal, în perioada 21 septembrie – 29 septembrie 2020. Orele de vor desfășura conform orarului. Prezența la cursurile on line este obligatorie!”, au informat reprezentanții Colegiului „Regina Maria” din Deva.

Preșcolarii și elevii învățământului primar desfășoară cursurile în clasă, iar elevii ciclurilor de gimnaziu și liceu vor rămâne acasă.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului