Cursa teribilă a unor adolescenți, cu pistolul la vedere, oprită de Poliție

3929

Localnicii din Petroşani au alertat Poliţia, după ce au observat, joi seara, un autoturism în care se aflau mai mulţi tineri, deplasându-se cu viteză pe străzile cartierului Aeroport. Unul dintre pasageri flutura în acest timp un obiect ce părea a fi o sabie, dar şi un pistol, se pare, într-un gest de teribilism).

„Poliţiştii rutieri s-au deplasat în cel mai scurt timp la locul indicat şi au oprit în trafic autoturismul respectiv, iar în urma controlului au identificat ocupaţii maşinii: patru tineri cu vârste de 14, 15, 16 şi 18 ani. Totodată, în interiorul maşinii a fost găsit un baston telescopic şi un pistol cu bile din plastic aparţinând minorului în vârstă de 15 ani. Cei patru tineri au fost conduşi la sediul Poliţiei Petroşani pentru cercetări. Tânărul aflat la volan a fost testat pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi atât bastonul telescopic cât şi pistolul au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Pistolul va fi supus expertizării, urmând a se stabili caracterul şi legalitatea deţinerii acestuia, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.