Curăţenie generală şi filmări în Castelul Corvinilor

castelul corvinilorCastelul Corvinilor va fi închis în perioada 23 noiembrie 2013  – 13 decembrie 2013. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Hunedoara, în această perioadă va avea loc o amplă acţiune de curăţenie generală. Totodată, pentru aproape trei săptămâni, Castelul Corvinilor va deveni platou de filmare pentru producţia „Lady of the Castle”, un film care transpune povestea unei domniţe din perioada medievală.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Curăţenie generală şi filmări în Castelul Corvinilor

  1. lg

    Da normal ca vanzari record ca sa isi recupereze banii din campanie Primarul Arion Viorel care a pus la conducerea Castelului pe Bianca Lovascz care nu are nici clin nici in maneca pt a fii directoare la Castel … Mai nou Primaru Viorel Arion se crede mosier peste orasul Hunedoara si interzice sa opreasca Maxi Taxi de Deva numai de la Cristur incolo si cand se intra in oras numai la Autogara si atata pt ca este razbunare politica si Firma Eco Sid al Primarie sa aibe exclusivitate la transport … JOS PD-L SI TOATA MAFIA PD-L !!!!!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției