Curăţenie generală şi filmări în Castelul Corvinilor

castelul corvinilorCastelul Corvinilor va fi închis în perioada 23 noiembrie 2013  – 13 decembrie 2013. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Hunedoara, în această perioadă va avea loc o amplă acţiune de curăţenie generală. Totodată, pentru aproape trei săptămâni, Castelul Corvinilor va deveni platou de filmare pentru producţia „Lady of the Castle”, un film care transpune povestea unei domniţe din perioada medievală.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Curăţenie generală şi filmări în Castelul Corvinilor

  1. lg

    Da normal ca vanzari record ca sa isi recupereze banii din campanie Primarul Arion Viorel care a pus la conducerea Castelului pe Bianca Lovascz care nu are nici clin nici in maneca pt a fii directoare la Castel … Mai nou Primaru Viorel Arion se crede mosier peste orasul Hunedoara si interzice sa opreasca Maxi Taxi de Deva numai de la Cristur incolo si cand se intra in oras numai la Autogara si atata pt ca este razbunare politica si Firma Eco Sid al Primarie sa aibe exclusivitate la transport … JOS PD-L SI TOATA MAFIA PD-L !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte − 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noul coronavirus lovește devastator în județul Hunedoara. Nouă localități, la limita carantinării         Ioan de Hunedoara a fost omagiat de hunedoreni         Povestea științifică a Cetății Deva         Situație dramatică în Orăștie: Tâmpenia „Nu purtați mască”, „Nu este Covid 19” dă roade. Finanțele – închise, în urma infectării unor angajate         Dosarul retrocedărilor controversate din Retezat, soluționat după un deceniu. Ce a decis instanța         Fortificația Sarmizegetusei Regia va fi restaurată integral         Începe distribuirea unor produse alimentare destinate anumitor categorii de persoane din Deva         Muncă la negru pe șantierul căii ferate Simeria – Gurasada         Din bugetul județului Hunedoara se va amenaja un compartiment destinat tratării pacienților cardiaci critici         CJ Hunedoara: Încă 3 milioane de lei pentru drumurile județene         CJ Hunedoara va finanța închiderea deponeului neconform de la Vulcan         Ioan Emanuel Clej (ALDE) candidează la funcția de primar al Devei         Mircea Moloț (ALDE) candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara         Petrecere în plină stradă, într-un cartier din Hunedoara         Cum arată noul drum spre Vadu Dobrii         Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan