Curăţenie generală şi filmări în Castelul Corvinilor

castelul corvinilorCastelul Corvinilor va fi închis în perioada 23 noiembrie 2013  – 13 decembrie 2013. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Hunedoara, în această perioadă va avea loc o amplă acţiune de curăţenie generală. Totodată, pentru aproape trei săptămâni, Castelul Corvinilor va deveni platou de filmare pentru producţia „Lady of the Castle”, un film care transpune povestea unei domniţe din perioada medievală.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Curăţenie generală şi filmări în Castelul Corvinilor

  1. lg

    Da normal ca vanzari record ca sa isi recupereze banii din campanie Primarul Arion Viorel care a pus la conducerea Castelului pe Bianca Lovascz care nu are nici clin nici in maneca pt a fii directoare la Castel … Mai nou Primaru Viorel Arion se crede mosier peste orasul Hunedoara si interzice sa opreasca Maxi Taxi de Deva numai de la Cristur incolo si cand se intra in oras numai la Autogara si atata pt ca este razbunare politica si Firma Eco Sid al Primarie sa aibe exclusivitate la transport … JOS PD-L SI TOATA MAFIA PD-L !!!!!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie pe șosea în apropiere de Orăștie         Magistrala feroviară 200 jefuită de hoți         Micia – arc peste timp         Administratorul unui depozit de haine second-hand a fost amendat cu 200.000 de lei         Hunedoara. Încep înscrierile la Atelierul lui Moș Crăciun         Lansare de carte la Galeria de Arte din municipiul Hunedoara: Mihai Petre, „Birtul parcului”         ALEGERI PREZIDENȚIALE. Câți hunedoreni sunt așteptați la urne și unde pot vota         Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara