Curăţenie generală şi filmări în Castelul Corvinilor

castelul corvinilorCastelul Corvinilor va fi închis în perioada 23 noiembrie 2013  – 13 decembrie 2013. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Hunedoara, în această perioadă va avea loc o amplă acţiune de curăţenie generală. Totodată, pentru aproape trei săptămâni, Castelul Corvinilor va deveni platou de filmare pentru producţia „Lady of the Castle”, un film care transpune povestea unei domniţe din perioada medievală.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Curăţenie generală şi filmări în Castelul Corvinilor

  1. lg

    Da normal ca vanzari record ca sa isi recupereze banii din campanie Primarul Arion Viorel care a pus la conducerea Castelului pe Bianca Lovascz care nu are nici clin nici in maneca pt a fii directoare la Castel … Mai nou Primaru Viorel Arion se crede mosier peste orasul Hunedoara si interzice sa opreasca Maxi Taxi de Deva numai de la Cristur incolo si cand se intra in oras numai la Autogara si atata pt ca este razbunare politica si Firma Eco Sid al Primarie sa aibe exclusivitate la transport … JOS PD-L SI TOATA MAFIA PD-L !!!!!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu + doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști