Curățenia lasă de dorit în Spitalul Județean din Deva

Controale inopinate au fost efectuate de conducerea Spitalului Județean de Urgență din Deva la mai multe secții, iar concluziile sunt triste.

„La secția de Dermatologie am efectuat un control și am depistat nereguli legate de curățenie, depozitarea necorespunzătoare a materialelor de curățenie și a medicamentelor, situație în care tot personalul aflat pe tură în momentul respectiv a fost sancționat cu avertisment, inclusiv asistenta șefă. La UPU am depistat probleme legate de timpii de așteptare și de curățenie. Și aici, personalul responsabil va fi sancționat”, a declarat dr. Lucia Moga, directorul medical interimar.

Și pacienții s-au plâns de modul în care au fost tratați la UPU Deva. „Spitalul de Urgențe Deva, unde așteptăm pe hol de peste 3 ore și mai avem mult și bine de așteptat. Oare așa este in România sau așa este normal să aștepte lumea la Urgențe, să moară pacienții la ușa doctorilor?”, scrie unul dintre devenii ajunși în spital.

La Unitatea de Primiri Urgențe, personalul medical va va primi un tabel cu timpii de așteptare pentru toate cele patru coduri în baza cărora se face prioritizarea consultațiilor.

„Cine nu va respecta timpii stabiliți, va fi sancționat. Nu este normal ca, de exemplu, un pacient cardiac să nu beneficieze de un consult de specialitate în cel mai scurt timp. Controalele vor continua și vineri, dar și săptămâna viitoare, pentru că vreau să văd personal cum funcționează secțiile și să stau de vorbă cu pacienții. Nimeni nu va fi anunțat în legătură cu momentul în care va fi efectuat controlul”, a mai precizat medicul Lucia Moga, care ocupă funcția de director medical interimar începând cu data de 2 august 2019, pentru o perioadă de șase luni.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică