Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Luni, 19 aprilie, conform Administraţiei naţionale de Meteorologie(ANM), valorile termice diurne vor fi în continuare mai scăzute decât mediile multianuale specifice datei.
Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua, în general moderat cantitativ în jumătatea sudică a ţării şi local în rest. La munte vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 16 grade, iar cele minime între 1 şi 8 grade. Izolat se va semnala ceaţă, potrivit adevarul.ro
De marţi, vremea se mai îmbunează, iar probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată pe parcursul după-amiezilor. Miercuri se încălzeşte simţitor, astfel că în regiunile sud-estice se vor atinge 17-18 grade.
Prognoza meteo pentru 19 – 26 aprilie
Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar cu o abatere termică negativă uşor mai accentuată în regiunile intracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice şi la munte, dar mai ales în extremitatea de sud-est a ţării.
Prognoza meteo pentru  26 aprilie – 3 mai
Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.
Prognoza meteo pentru  3 – 10 mai
Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.
Prognoza meteo pentru  10 – 17 mai
Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului