Cum va fi celebrată Ziua Poliției în Deva și Petroșani

Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara îi invită pe localnici să participe la evenimentele plănuite de Ziua Poliției Române, în Deva și Petroșani.

Ziua Poliţiei Române (25 martie) va fi sărbătorită la Petroşani şi Deva, iar Inspectoratul de Poliție al Județului Huendoara îi invită pe localnici să participe la evenimentele plănuite cu această ocazie.  În Petroșani, manifestările dedicate Zilei Poliţiei Române vor debuta în 23 martie, la ora 11:00, pe esplanada din faţa Casei de Cultură „Ion Dulămiţă”, din Petroşani.  „Aici, locuitorii Văii Jiului sunt invitaţi să participe, alături de poliţişti, la un exerciţiu demonstrativ realizat de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Hunedoara (interceptare în trafic, reţinerea unor suspecţi pentru trafic de armament, care s-au opus la somaţiile poliţiştilor de a opri, realizarea controlul corporal al suspecţilor şi controlul autovehiculului) precum şi la demonstraţiile tactice cu câinii de intervenţie şi de însoţire aparţinând Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu şi cei din dotarea I.P.J. Hunedoara

La iniţiativa Serviciului Rutier Hunedoara, vor fi primi aprecierea publică 6 dintre cei mai experimentaţi conducători auto din judeţul Hunedoara (cu vârste cuprinse între 74 şi 89 de ani, posesori de permise de conducere de peste 66 de ani), care au manifestat o conduită ireproşabilă în trafic şi nu au fost implicaţi în evenimente rutiere.

În Deva, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, vor fi premiaţi cei mai buni poliţişti, criteriile de apreciere vizând etica, operativitatea şi profesionalismul cu care aceştia au răspuns solicitărilor comunităţii. Festivitatea va avea loc vineri, în sala Spiru Haret a Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara Evenimentele dedicate  Zilei Poliţiei Române vor continua pe esplanada Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, din Deva, unde, poliţiştii vor prezenta o parte din dotările tehnice şi autospecialele de intervenție ale I.P.J. Manifestările dedicate Zilei Poliţiei Române, ediţia 2017, se vor încheia sâmbătă, 25 martie a.c. prin oficierea, la Monumentul Poliţistului Român, aflat în incinta I.P.J. Hunedoara, a unei slujbe religioase de pomenire în memoria tuturor poliţiştilor români căzuţi la datorie, pentru apărarea legii, a informat IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg         SENTINȚĂ ÎNTOARSĂ DE CEDO. Cazul fetei de 11 ani, însărcinată după ce a fost abuzată sexual de 5 bărbaţi         Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic