Cum va fi celebrată Ziua Poliției în Deva și Petroșani

Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara îi invită pe localnici să participe la evenimentele plănuite de Ziua Poliției Române, în Deva și Petroșani.

Ziua Poliţiei Române (25 martie) va fi sărbătorită la Petroşani şi Deva, iar Inspectoratul de Poliție al Județului Huendoara îi invită pe localnici să participe la evenimentele plănuite cu această ocazie.  În Petroșani, manifestările dedicate Zilei Poliţiei Române vor debuta în 23 martie, la ora 11:00, pe esplanada din faţa Casei de Cultură „Ion Dulămiţă”, din Petroşani.  „Aici, locuitorii Văii Jiului sunt invitaţi să participe, alături de poliţişti, la un exerciţiu demonstrativ realizat de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Hunedoara (interceptare în trafic, reţinerea unor suspecţi pentru trafic de armament, care s-au opus la somaţiile poliţiştilor de a opri, realizarea controlul corporal al suspecţilor şi controlul autovehiculului) precum şi la demonstraţiile tactice cu câinii de intervenţie şi de însoţire aparţinând Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu şi cei din dotarea I.P.J. Hunedoara

La iniţiativa Serviciului Rutier Hunedoara, vor fi primi aprecierea publică 6 dintre cei mai experimentaţi conducători auto din judeţul Hunedoara (cu vârste cuprinse între 74 şi 89 de ani, posesori de permise de conducere de peste 66 de ani), care au manifestat o conduită ireproşabilă în trafic şi nu au fost implicaţi în evenimente rutiere.

În Deva, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, vor fi premiaţi cei mai buni poliţişti, criteriile de apreciere vizând etica, operativitatea şi profesionalismul cu care aceştia au răspuns solicitărilor comunităţii. Festivitatea va avea loc vineri, în sala Spiru Haret a Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara Evenimentele dedicate  Zilei Poliţiei Române vor continua pe esplanada Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, din Deva, unde, poliţiştii vor prezenta o parte din dotările tehnice şi autospecialele de intervenție ale I.P.J. Manifestările dedicate Zilei Poliţiei Române, ediţia 2017, se vor încheia sâmbătă, 25 martie a.c. prin oficierea, la Monumentul Poliţistului Român, aflat în incinta I.P.J. Hunedoara, a unei slujbe religioase de pomenire în memoria tuturor poliţiştilor români căzuţi la datorie, pentru apărarea legii, a informat IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu