Cum funcționează piețele agroalimentare din Deva și Hunedoara

Activitatea piețelor din Deva și Hunedoara a fost adaptată noilor măsuri de prevenire a răspândirii infecțiilor cu Covid-19.

În Hala Obor, cea mai mare piață din Hunedoara, intrarea și ieșirea clienților se face pe uși diferite, iar magazinele din interiorul halelor continuă să funcționeze, însă comercianții de la tarabe au fost mutați la mesele din afara halei.
„În municipiul Hunedoara, incidența cazurilor de COVID-19 a depășit numărul de 3,5 la mia de locuitori. Situația este critică, întrucât și cadrele medicale sunt copleșite de numărul crescând de pacienți. Medicii, asistentele și restul angajaților din unitățile sanitare sunt și ei oameni și după opt luni de luptă cu noul coronavirus, se resimt. Vă rugăm să respectați legea și să purtați masca în toate spațiile publice”, a informat Dan Bobouțanu, primarul Hunedoarei.

Piața Agroalimentară din centrul Devei s-a adaptat, la rândul ei, noilor măsuri anti-Covid 19.
„Tarabele la care se vindeau legume şi fructe vor fi scoase în afara Pieţei Centrale, în imediata apropiere, unde Primăria Deva va asigura condiţiile pentru un comerţ civilizat, în aer liber, pe trei laturi ale Pieţei Centrale. Magazinele din incinta Pieţei Centrale îşi vor continua activitatea, cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie sanitară impuse de pandemie. De asemenea, pentru a oferi posibilitatea cetăţenilor de a continua să se aprovizioneze cu produse alimentare de la producătorii locali, Primăria Deva va organiza pieţe volante, în aer liber, în cartierele Devei”, a informat primarul Florin Oancea.

În Deva și Hunedoara, incidența infecțiilor cu noul coronavirus a depășit pragul de 3 cazuri la mia de locuitori.

Comentarii FB

comentarii


TAG


One thought on “Cum funcționează piețele agroalimentare din Deva și Hunedoara

  1. AurelStrajan

    Aurel Străjan
    CRIMĂ ! Pieţele nu mai funcţionează! Doar dacă batjocura asta aplicată doar producătorilor români ar putea avea ceva în comun cu o funcţionare civilizată. Ruşine acestui “guvern” trădător care în România apară străinii şi firmele lor în timp ce i-a “măsuri” ce vor distruge producătorii, comerţul şi comercianţii români. RuŞine autorităţilor locale care au acceptat cu slugărnicie tâmpă toate aberaţiile distrugătoare impuse de guvernul trădător care în campania electorală mai are tupeul să pretindă că “DEZVOLTĂM ROMÂNIA”…ce glumă macabră…Ruşine noii miliţii democratice care “Aplică legiile” criminale dictate din afara ţării !
    Piaţa producătorilor români este distrusă dar “piaţa” LIDL şi KAUFLAND se bucură de privilegiile specifice coloniştilor. De ce nu sunt scoase şi mărfurile alimentare ale Hypermarketurilor străine afară ÎN PARCARE ???
    RUŞINE !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului