Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș

Echipa de pompieri scafandri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara realizează scufundări la o adâncime de aproape 25 de metri pentru căutarea tânărului de 24 de ani dispărut, duminică, în lac.

„Scafandrii acţionează într-un mediu ostil cu apa ce nu depăşeşte 10 grade Celsius şi vizibilitate foarte redusă. Concomitent, un alt echipaj al Detaşamentului de Pompieri Hunedoara intervine cu un echipament folosit pentru recuperarea victimelor din apă, lansat dintr-o barcă, până la o adâncime de peste 20 de metri”, a precizat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Potrivit unor martori ai accidentului, victima se afla împreună cu un băiat și o fată pe o saltea, care a fost luată de curenți. Ceilalți doi tineri au reușit să se salveze.

Duminică, un tânăr în vârstă de 24 de ani, ce înota în lacul Cinciș a fost văzut dispărând sub apă de doi tineri ce se aflau pe o saltea în apropiere. „Pentru că viaţa este cea mai valoroasă, I.S.U. Hunedoara recomandă oamenilor să nu se aventureze la scăldat în lacuri, canale sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte iar curenţii foarte puternici şi să nu intre în apa rece înfierbântaţi, după ce au stat mult timp la soare. De asemenea, copiii nu trebuie lăsaţi nesupravegheaţi lângă şi în apă”, a informat reprezentanta ISU Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci + 20 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical