Cultura LALA. Un show incendiar în stilul „LaLa” la Deva

1224
DE NEUITAT.Fanii i-au primit mai mult decăt călduros pe eroii serialului „Pariu cu viaţa”

DE NEUITAT.Fanii i-au primit mai mult decăt călduros pe eroii serialului „Pariu cu viaţa”

 

Sute de tineri au fost prezenţi şi de această dată la concertul susţinut de tinerii actori ai serialului „Pariu cu viaţa”. Fanii au fost în extaz pe toată durata concertului, părând vrăjiţi de evoluţia membrilor trupei LaLa pe scenă

 

Lala Band, trupa fenomen a momentului, a susţinut un show incendiar la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”din oraşul de la poalele Cetăţii. Miercuri seara a fost rândul tinerilor deveni care au venit la concert  să fie „Lala”. Fanii trupei, posesori ai biletelor VIP au luat cu asalt uşile de acces în Centrul Cultural cu mult înainte de ora cinci, pentru a primi autografe şi a face fotografii cu artiştii preferaţi.

Au electrizat sala

Eroii serialului „Pariu cu viaţa” au fost într-o formă de zile mari, cu toate că turneul naţional „Lala Love Tour” a debutat în luna ianuarie, iar până acum au susţinut deja 12 concerte, din totalul de 33, câte sunt programate. Timp de trei ore, publicul a fost parcă electrizat de prestaţia artiştilor preferaţi. Fanii au fost în extaz, cântând la unison cu Lala Band şi aclamând la sfârşitul fiecărei piese. Diferit de concertul din luna septembrie, de această dată fanii au agitat şi pancarde cu preferaţii lor pe toată durata show-ului. Sala a fost plină de o atmosferă pozitivă şi foarte multă dragoste. Şi de această dată tinerii actori ai serialului “Pariu cu viaţa” au cucerit inimile fanilor, lasându-le acestora o amintire de neuitat.

“Artă contra drog”

Turneul „Lala Love Tour” face parte din programul naţional cultural „Artă contra drog” un proiect care a fost inţiat de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film Dracula şi Centrul Internaţional Antidrog şi Pentru Drepturile Omului(CIADO) România, al cărui preşedinte este academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici. „Prin acest proiect organizatorii îşi propun să ofere publicului o alternativă de viaţă sănătoasă. Să consume artă, să facă sport şi să nu se atingă de substanţele periculoase. Organizatorii au şi un mesaj pentru public, „Drogurile nu sunt periculoase pentru că sunt ilegale, drogurile sunt ilegale, pentru că sunt periculoase”. Cu ajutorul Lala Band mesajul este adresat exact publicului ţintă, pentru că în sală se află copii şi adolescenţi” a declarat Oana Ivănel, PR Asociaţia Grand Show, organizator al turneului „Lala Love Tour”.

[wzslider autoplay=”true” info=”true”]

 

Interviu-fulger cu patru dintre eroii serialului

Două dintre cele mai iubite cupluri ale serialului ”Pariu cu viaţa”, (Alina şi Dorian, Cristina şi Vlad) şi-au făcut timp şi pentru un scurt interviu. Ei au ţinut să le mulţumească fanilor pentru atmosfera de care au avut parte pe tot parcursul show-ului din Deva.

Ziarul Hunedoreanului (ZHd): Cum vi s-a părut publicul din seara asta?

Alina: Publicul este mai Lala decât data trecută, pentru că suntem pentru a doua oară în Deva şi ne bucurăm că au reuşit să prindă mai bine sensul cuvântului Lala. Ce înseamnă să fii Lala: să cânţi, să dansezi, să te distrezi, pentru că până la urmă asta încercăm noi să facem. Să-i distrăm şi să îi facem să se simtă bine la concertele noastre. Mie mi se pare că se descurcă foarte bine.

Dorian: Sunt foarte energici, aplaudă foarte mult ceea ce ne dă şi nouă o stare foarte frumoasă, pentru că ne simţim bine atunci când ei ne apreciază. Totul este foarte, foarte frumos.

Vlad: Sunt extraordinari. La început au fost mai liniştiţi, dar treptat, treptat am reuşit să îi scoatem din starea de moleşeală. Până la urmă s-au dovedit a fi plini de energie Lala, aşa cum ne place nouă să spunem.

Cristina: Publicul din Deva creşte pe zi ce trece. Anul trecut au fost parcă mai încordaţi nu ne-au arătat tot ce pot. Acum, mi-a plăcut să văd că sunt din ce în ce mai dezghetaţi.

Zhd: Anul trecut ai spus că data viitoare când vii la Deva vei merge pe Cetate şi la Castelul de la Hunedoara. Ai fost?

Cristina: Nu am fost. Nici de această dată nu am avut timp. De-abia am ajuns, că imediat şi plecăm spre o nouă locaţie. Acum în timpul turneului „Lala Love” suntem mereu pe drumuri.

ZHd: Vi s-a schimbat viaţa total. În bine, în rău?

Dorian: Mi-a şi ne-a schimbat viaţa tuturor acest proiect. Mă refer la toată trupa Lala Band pentru că ne aduce foarte multe beneficii şi asta ne-a făcut un grup de prieteni greu, greu de întâlnit. Trecem prin foarte multe împreună şi aceste experienţe ne-au unit extraordinar de tare.

Vlad : Din tineri obişnuiţi, am devenit tineri model pentru generaţia noastră, ceea ce este extrem de greu. Este o mare responsabilitate. Trebuie să fii tu aşezat, ca să poţi să îi educi pe ceilalţi. E copleşitor până la urmă. Nu ne aşteptam ca Lala Band să ajungă un fenomen, dar am reuşit până la urmă. Beneficii sunt şi pe plan profesional, din punct de vedere actoricesc am evoluat, muzical la fel. Beneficiile tot apar.

ZHd: Cum vă simţiţi ca formatori de opinie? Practic, voi formaţi generaţia asta tânără.

Alina: Noi suntem foarte mândri că putem să le fim exemple şi ei chiar ne urmăresc, au mare grijă şi ne ascultă sfaturile, ceea ce ne bucură foarte, foarte mult. Sperăm să le dăm nişte exemple bune, şi să creştem o generaţie frumoasă, generaţia Lala.

ZHd: Fanii sunt foarte curioşi să afle dacă Alina şi Dorian sunt un cuplu şi în viaţa reală?

Dorian: Ăsta va fi tot timpul un subiect tabu şi totodată un secret pe care noi vrem să îl păstrăm. Nu considerăm că viaţa personală are legătură cu ceea ce facem noi acolo. Preferăm să fie discret şi nu public.

ZHd: Cum vă împărţiţi timpul între concerte, filmări, turnee? Mai aveţi timp de viaţă personală?

Vlad: Nu prea. Dar eu zic că sună destul de bine astea trei. Îmbinate, iese ceva perfect.

 

[box type=”tick” style=”rounded”]

Cifra:

13

este numărul concertului susţinut la Deva din cadrul turneului „LaLa Love”[/box]

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.