Cu siguranță nu știai aceste lucruri despre Craps!

183

Craps-ul este un joc destul de simplu, cu principii foarte vechi și cu reguli pe care le înțelegi foarte ușor chiar și din primele câteva minute de joc. Ceea ce este cu adevărat special la jocul de Craps este modul în care poți transforma o sesiune de joc într-o experiență foarte distractivă și funny care apoi te poate trimite acasă și cu profituri. Depinde doar de tine cum alegi să îți petreci timpul atunci când intri într-o sesiune de craps și ce strategii alegi să aplici în calitate de jucător. Un lucru este clar, nu vei putea niciodată să știi toate lucrurile despre un joc de cazino. Dar noi suntem aici pentru a te ajuta.

Iată care sunt câteva lucruri pe care cu siguranță nu le cunoșteai despre Craps și ți-ar prinde bine să le cunoști deoarece te pot ajuta să înțelegi jocul mult mai bine.

Craps-ul are o istorie fascinantă

Pentru a putea înțelege cât mai bine un joc de cazino trebuie să analizezi cât de multe lucruri poți despre el. Chiar și dacă se oferă un Bonus fara depunere pentru un joc, tipul acelui bonus îți poate spune cât de important este jocul, care sunt lucrurile pentru care nu trebuie să depui foarte mult efort sau care sunt cele mai importante criterii de care trebuie să ții cont. Așadar, dacă ești foarte atent la istoricul unui joc și la ce s-a întâmplat cu acest joc de-a lungul zecilor de ani de când a fost lansat pentru prima dată, vei putea să spui despre tine că ești pregătit să poți interpreta de ce unele reguli sau condiții de joc sunt într-un anumit fel.

Craps este un joc foarte simplu și tocmai de aceea are un istoric ce datează de foarte mult timp. Soldații englezi se jucau un joc foarte asemănător cu cel de Craps în timpul cruciadelor. Nevoia de divertisment este și va rămâne întotdeauna una dintre lucrurile de care avem nevoie în viața noastră de zi cu zi. Dacă vrei să ai parte de distracție, dar și să câștigi bani, trebuie să cunoști inclusiv istoria fiecărui joc din cazino. Nici coloniile franceze nu au scăpat de aceste mici detalii ale jocurilor de noroc. În călătoriile lor, coloniștii au dus cu ei pentru foarte mult timp tot felul de jocuri și tendințe noi. Trebuie să avem în vedere faptul că prima masă modernă de Craps a fost deschisă public în anul 1907 și de atunci, totul a continuat să escaladeze.

Controlul zarului este o superstiție

Controlul zarului sau abilitatea de a controla zarul de la mesele de Craps nu este doar o superstiție, dar și un mod foarte ciudat prin care poți spune că ai un efect extern asupra rezultatului aruncării din mijlocul jocului de zaruri. Vei vedea la masa de joc tot felul de jucători și gambleri care se concentrează din răsputeri să controleze zaruri sau cel puțin așa cred ei că pot să își crească șansele de câștig. Zarurile pic foarte aleator și este destul de greu să ai un efect prin care poți influența rezultatul zarurilor. Dacă vrei ca zarurile să aibă un rezultat pe placul tău ar trebui să folosești zaruri măsluite și modificate, lucru care este ilegal.

În jocurile de cazino cu cărți, de Blackjack sau ruletă poți aplica anumite strategii de joc, strategii financiare sau strategii matematice care să te ajute să îți crești șansele de câștig. Cu toate acestea, jocul de Craps este unul care nu îți lasă foarte multe șanse și ocazii de a influența rezultatul sau de a-ți crește șansele. Jocul de Craps este pentru a te distra și nu pentru a epuiza toate rezervele de energie dezvoltând strategii.

Alte superstiții ciudate despre Craps

Vrei să auzi care sunt alte superstiții pe care noi le cunoaștem, dar pe care trebuie neapărat să le știi pentru a putea construi un stil de joc eficient. De exemplu, există jucători și persoane pasionate de jocul de craps care cred cu tărie că cel mai norocos mod pentru a câștiga la zaruri este să sufli în ele înainte de a le arunca. Aceasta este o primă superstiție despre care îți putem spune că este complet neadevărată.

  • Nu trebuie niciodată să atingi jucătorul care se află într-un streak de câștiguri. Acesta este un gest care îți poate aduce ghinion. Dacă atingi jucătorul care a câștigat mai multe runde consecutive, este posibil să îți afecteze norocul.
  • Nu rosti niciodată cuvântul șapte în mijlocul unui joc de Craps. Rostirea acestei cifre nu face altceva decât să sperie și alți jucători. Dacă vrei să găsești o modalitate prin care să strici cheful tuturor sau prin care să îi forțezi pe toți ceilalți jucători să părăsească jocul, aceasta este o modalitate foarte bună. Aparent, cifra șapte nu este foarte apreciată de jucătorii de craps.
  • Dacă zarurile cad de pe masă, este un semn clar al ghinionului. Acest lucru se poate întâmpla când jucătorii devin prea încântați.
  • Trebuie să încălzșeti zarurile înainte de a le arunca.

Concluzie

Niciunul dintre aceste mituri nu este valabil pentru jocurile de Craps. Pentru a putea gestiona emoțiile de la jocul de Craps, nu trebuie să faci altceva decât să te bucuri de fiecare rundă și emoție. Cu siguranță vei avea parte de distracție.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.