Cu ochii pe hunedoreni. Camerele video de pe pietonală funcționează!

Sistemul de supraveghere video din zona noului centru pietonal din Hunedoara a fost montat, iar vineri a intrat în probe. „Am finalizat instalarea camerelor video de supraveghere a pietonalei Corvin si a Pieței Ferdinand (platoul Casei de Cultură). Suntem cu “ochii” pe cei care nu respectă bunul public!”, a informat Primăria Hunedoara.

Cele șase camere video amplasate pe Bulevardul Corvin și în noua Piață Regele Ferdinand au fost achiziționate împreună cu mobilierul urban de pe centrul pietonal, cu fonduri de la bugetul local, în cadrul investiției de modernizare a zonei demarată în luna august a anului trecut.
Sunt gestionate și monitorizate de Poliție Locală, iar cei care sunt observați distrugând mobilierul stradal sau aruncând gunoaie sau mucuri de țigări riscă amenzi drastice.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Cu ochii pe hunedoreni. Camerele video de pe pietonală funcționează!

  1. MosOpinca

    Siiiigur o sa ii amendeze pentru mizerie …. cand vor zbura porcii … In parcul de langa CEC , cei de la Politia Locala trec pe langa cei care fac covor de coji de seminte pe langa banci fara macar a ii intreba de sanatate …. nu am nici cea mai mica indoiala ca vor fi la fel de vigilenti si pe pietonala .

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători