Cu ochii pe hunedoreni. Camerele video de pe pietonală funcționează!

Sistemul de supraveghere video din zona noului centru pietonal din Hunedoara a fost montat, iar vineri a intrat în probe. „Am finalizat instalarea camerelor video de supraveghere a pietonalei Corvin si a Pieței Ferdinand (platoul Casei de Cultură). Suntem cu “ochii” pe cei care nu respectă bunul public!”, a informat Primăria Hunedoara.

Cele șase camere video amplasate pe Bulevardul Corvin și în noua Piață Regele Ferdinand au fost achiziționate împreună cu mobilierul urban de pe centrul pietonal, cu fonduri de la bugetul local, în cadrul investiției de modernizare a zonei demarată în luna august a anului trecut.
Sunt gestionate și monitorizate de Poliție Locală, iar cei care sunt observați distrugând mobilierul stradal sau aruncând gunoaie sau mucuri de țigări riscă amenzi drastice.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Cu ochii pe hunedoreni. Camerele video de pe pietonală funcționează!

  1. MosOpinca

    Siiiigur o sa ii amendeze pentru mizerie …. cand vor zbura porcii … In parcul de langa CEC , cei de la Politia Locala trec pe langa cei care fac covor de coji de seminte pe langa banci fara macar a ii intreba de sanatate …. nu am nici cea mai mica indoiala ca vor fi la fel de vigilenti si pe pietonala .

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie