„CU OCHII PE EI CA PE BUTELIE” Lucrări pe drumul Petroşani – Voineasa monitorizate de prefect

Vasilică Potecă, prefectul judeţului Hunedoara, scoate din adormire Secţia de Drumuri Naţionale Hunedoara pentru a reface tronsonul hunedorean din DN 7A Petroşani – Voineasa, un drum sufocat de litigii şi de hârtoape

 

 

Situaţia actuală a drumului este următoarea: porţiunea de drum de 21 km, până la limita cu judeţul Vâlcea, a fost preluată de către D.R.D.P. Timişoara doar anul trecut, de la D.R.D.P. Craiova. Totodată, a fost preluat şi litigiul pe care Direcţia din Craiova îl are cu firma care a câştigat licitaţia pentru lucrările de reabilitare a întregii porţiuni care se află pe teritoriul judeţului Hunedoara. Astfel, până când situaţia va fi soluţionată, Secţia de Drumuri Naţionale Hunedoara poate efectua doar anumite tipuri de lucrări.

 

Ce lucrări se pot face

 

La solicitarea Prefectului judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, conducerea Secţiei de Drumuri Naţionale Hunedoara – Deva a prezentat planul de lucrări pentru acest an, pe porţiunea hunedoreană a D.N. 7 A  Petroşani – Voineasa. „Imediat ce condiţiile meteo vor permite, pe porţiunea de drum pietruit, de aproximativ 6 km, în zona Schitului de la Groapa Seacă – Jieţ, vor începe lucrările de reparaţii şi refacere a infrastructurii astfel încât să se poată circula în condiţii bune. De asemenea, pe ceilalţi 15 kilometri, vor fi efectuate lucrări de întreţinere şi de refacere a elementelor de siguranţă. Potrivit informaţiilor primite de la D.R.D.P. Timişoara, din cauza litigiului încă nesoluţionat, nu pot fi efectuate, deocamdată, lucrări de acoperire cu covor asfaltic pe porţiunea care se află pe teritoriul judeţului Hunedoara”, informează Instituţia Prefectului Hunedoara.

Prefectul Vasilică Potecă a cerut conducerii Secţiei de Drumuri Naţionale – Hunedoara să prezinte de două ori pe lună o situaţie privind modul în care se respectă graficul de lucrări pe întreaga porţiune de drum.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “„CU OCHII PE EI CA PE BUTELIE” Lucrări pe drumul Petroşani – Voineasa monitorizate de prefect

  1. Nicolae

    Respect . Daca drumul pana la Voineasa va fi adus la conditii normale de circulatie si se va asfalta drumul de la Campusel spre Cerna Sat , Valea Jiului se va dezvolta atat turistic cat si economic .

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Drumul spre satul Alun va fi modernizat         Ajutoare de urgență pentru familiile din județul Hunedoara afectate de inundații         STRAJA. Consiliul Județean Hunedoara continuă seria investițiilor care susțin dezvoltarea turismului         Accident în Deva, produs de un bărbat de 72 de ani         Vitezoman băut la volan         Spărgători de mașini prinși în Valea Jiului         Asistente de la Spitalul municipal Hunedoara infectate cu Covid 19         Tragedie pe o stradă din Orăștie         Un monument pe săptămână: CETATEA DACICĂ DE LA COSTEȘTI-BLIDARU         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         CJ Hunedoara: „Primăria Șoimuș este obligată să asigure un trafic sigur pe drumurile județene aflate în administrare temporară”         Masivul Parâng. Șantierul drumului județean 709F inspectat de reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara         LA TRÂNTĂ CU COVID 19. Luptătorii deveni așteaptă reluarea competițiilor         Accident mortal. Scene de groază pe șoseaua Hunedoara – Deva         Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor