Cu happy-end. Minoră dispărută, găsită de poliţişti

O fată de 15 ani din Vulcan a plecat de acasă după o ceartă cu părinţii

minoraUn nou caz de dispariţie de la domiciliu s-a înregistrat în judeţul nostru. Dacă ieri a fost vorba despre doi bărbaţi, care sunt căutaţi, încă, de poliţişti, astăzi vă prezentăm cazul unei minore, încheiat în mod fericit, cel puţin pentru familia fetei.

Vie şi nevătămată

O minoră în vârstă de 15 ani, din municipiul Vulcan, pe numele său TURLEA LORENA-DANIELA, a plecat voluntar de la domiciliu, în noaptea 10/11.02.2015. În urma sesizării depuse de către mama minorei, care a declarat că fiica sa nu a mai revenit acasă, polițiștii au demarat activități de căutare specifice în astfel de situații, respectiv darea în urmărire naţională şi instituire de consemn la frontieră.  În cursul zilei de ieri, fata a fost identificată de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în zona gării din Deva. Minora a declarat că a plecat de acasă voluntar, în urma unor discuţii în contradictoriu cu părinţii şi a călătorit cu trenul la Deva. Poliţiştii au stabilit că minora nu a fost agresată  pe durata absenţei de la domiciliu şi urmează a fi reîncredinţată familiei. (Amarildo Szekely)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa