Cruzime extremă. Un bărbat a fost atacat cu bomfaierul de vecinul său

Magistrații Tribunalului Hunedoara au dispus arestarea preventivă a unui bărbat de 54 de ani, Cristian Dănilă, acuzat de tentativă de omor asupra unui vecin de-al său, în vârstă de 71 de ani. Arma folosită a fost un bomfaier, iar Dănilă a comis agresiunile pe fondul consumului de alcool.

„În data de 29 martie, în jurul orei 12:30, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unui conflict spontan, inculpatul D.C., în timp ce se afla în locuința sa, după ce în prealabil i s-a reproșat de către persoana vătămată F.C. că a făcut zgomote prin utilizarea unor petarde, profitând de starea de vulnerabilitate a persoanei vătămate datorată vârstei și a infirmității (încadrată în grad de handicap), a lovit-o inițial pe aceasta cu pumnii și picioarele în zona locuinței inculpatului, apoi a urmărit-o pe persoana vătămată, lovind-o cu pumnii și picioarele, după care i-a aplicat o lovitură cu un bomfaier în zona occipitală, provocându-i leziuni grave, care i-au pus viața în primejdie”, a informat procurorul șef Sanda Ioanela Draia, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat instanței Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor și violare de domiciliu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului