Criminalul emo mai stă după gratii

emo hoara (2)Tribunalul Hunedoara a acordat astăzi un nou termen de judecată în dosarul de eliberare condiţionată a lui Lucian Hoară, tânărul din Hunedoara care şi-a ucis în 2008 prietena.

Tribunalul Hunedoara a acordat un nou termen de judecată în dosarul de eliberare condiţionată a lui Lucian Hoară. Tânărul trebuia înfăţişat marţi instanţei hunedorene, însă acest lucru nu a fost posibil, neputând fi transferat la Deva, din Penitenciarul Târgu Mureş. Următorul termen al procesului a fost stabilit pe 24 iunie. Magistraţii Tribunalului Hunedoara trebuie să soluţioneze contestaţia depusă de procurori la o decizie a Judecătoriei Deva, din luna martie, prin care a fost aprobată eliberarea condiţionată a lui Lucian Hoară.

Lucian Hoară se află în închisoare din vara anului 2008, când avea 16 ani. A fost arestat şi apoi condamnat la nouă ani de detenţie, după ce a ucis o tânără de 15 ani, tăindu-i gâtul cu un cuţit. Victima îi fusese iubită adolescentului, adept al curentului emo şi al satanismului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului