Criminalul din Lupeni a fost arestat

837

Magistrații Tribunalului Hunedoara l-au trimis în arest preventiv pe bărbatul de 71 de ani, din Lupeni, care a înjunghiat mortal un tânăr.

„Instanța admite propunerea formulată de către Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, şi în consecinţă: dispune arestarea preventivă a inculpatului Sechei Dumitru, pentru infracţiunea omor, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 7 martie 2021 şi până la data de 05 aprilie 2021, inclusiv. Respinge cererea de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau cea a controlului judiciar, formulată de inculpat. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în soluția dată de Tribunalul Hunedoara.

Sâmbătă, după-amiaza, Dumitru Sechei, a alertat Poliţia, anunțând că „a înfipt cuţitul în pieptul unui bărbat”.
„Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că în dimineaţa aceleiaşi zile, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Lupeni, însoţit de un bărbat în vârstă de 60 de ani, s-au deplasat la locuinţa bărbatului vârstă de 71 de ani, unde împreună cu acesta şi cu concubina lui, au consumat băuturi alcoolice. Pe fondul stării avansate de ebrietate, în care se aflau, în jurul orelor 13:45 – 14:00, între tânărul de 33 de ani şi bărbatul de 71 de ani, a izbucnit o ceartă, iar la un moment dat acesta din urmă l-a înjunghiat cu un cuţit pe tânăr în zona inimii, fapt care i-a produs acestuia decesul”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.