Cresc salariile angajaților din Primăria Deva

Funcționarii publici din Primăria Deva vor avea salarii majorate cu cel puțin zece procente, față de luna iunie, arată proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi, în ședința de marți a Consiliului Local Deva.

Bugetul local permite majorarea veniturilor, un motiv fiind reorganizarea serviciilor din primărie, care a dus la reducerea numărului de posturi, se arată în proiectul de hotărâre. După ce au fost majorate în 2017, salariile angajaților primăriei au fost diminuate cu aproape 17 la sută, din ianuarie, prin trecerea obligațiilor fiscale de la angajator la angajat.

Secretarul municipiului Deva va avea un salariu de bază de 14.250 lei. Arhitectul șef al Devei va avea un salariu de bază de 9.450 lei, un director executiv va primi 9.150 lei, un director executiv adjunct va avea un salariu brut de 8.550 lei, un șef serviciu va primi 8.250 lei, iar un șef birou va primi 7.600 lei. Un polițist local cu studii medii va primi până la 3.932 lei, un șofer sau un îngrijitor va primi până la 2.645 lei.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Cresc salariile angajaților din Primăria Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva