Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19

Numărul deceselor pacienţilor din judeţul Hunedoara, infectaţi şi cu coronavirus, a ajuns, miercuri, la 19. Trei dintre acestea au fost anunţate miercuri.

Cazul 19
Un bărbat de 64 de ani, din judeţul Hunedoara, internat în 4 aprilie la Spitalul municipal Hunedoara, în secţia ATI. A decedat în 5 aprilie. A fost confirmat cu coronavirus în 7 aprilie, rezultatele testelor fiind transmise de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj. Avea condiţii medicale preexistente: BPOC. Cardiomiopatie dilatativă. HTA, insuficienţă cardiacă NIHA III/IV şi Obezitate.

Cazul 18
O femeie de 61, din judeţul Hunedoara, internată în Spitalul Municipal Orăştie în 2 aprilie, cu Ciroză hepatică toxică, Hipersplenism, Ascită, Encefalopatie hepaticaă gr.II, Pleurezie. Litiază biliară. A decedat în 2 aprilie, iar confirmarea diagnosticului de coronavirus a venit în 7 aprilie.

Cazul 17

Un bărbat de 67 de ani, din judeţul Hunedoara. La 1 aprilie s-a prezentat în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Brad. În 2 aprilie a fost internat în Spitalul Municipal Orăştie. În 6 aprilie a fost transferat în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, la Secţia de Boli Infecţioase – Anestezie şi Terapie Intensivă, având diagnosticul Metaplazie mieloidă, Diabet zaharat, Insuficienţă respiratorie. În 5 aprilie a fost confirmat cu coronavirus, rezultatele fiind transmise de Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca. Duminică, 7 aprilie, bărbatul a decedat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere