COVID 19: Deva și Hunedoara continuă să fie cele mai afectate orașe hunedorene

963

Rata infectărilor cu noul coronavirus a continuat să crească în județul Hunedoara, ajungnd, marți, la 6,34 cazuri la mia de locuitori.

Potrivit iDirecției de Sănătate Publică Hunedoara, marți, 51 de comune și orașe din județul Hunedoara au înregistrat peste trei cazuri de Covid 19 la mia de locuitori. Cele mai multe infectări cu Sars-Cov-2 sunt în Deva – 621 de persoane în ultimele 14 zile (9,11 la mie), Hunedoara – 590 de persoane (8,39 la mie) și Petroșani – 243 de persoane (6,07 la mie).

Comuna Brănișca are cea mai mare incidență a infecțiilor cu Sars-CoV-2 – 28,1 de cazuri la o mie de locuitori.

În județul Hunedoara, până în prezent au fost administrate peste 211.000 de doze de vaccin împotriva Covid 19. Cele mai multe persoane vaccinate provin din Deva, peste 35 la sută din populație. „Capitala” județului este urmată în clasament de Peștișu Mic, Petroșani și Hațeg, cu peste 30 la sută din populație vaccinată, și de Huendoara, cu 29 la sută din populație vaccinată.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “COVID 19: Deva și Hunedoara continuă să fie cele mai afectate orașe hunedorene

  1. C

    Potrivit info de pe site-ul Spitalului Jud de Urgenta Deva, recoltari pt testele PCR se fac inclusiv vineri, deci se prelucreaza vineri si nu in week end-sa se inteleaga, de unde atunci cifrele astronomice sau record pe care televiziunile de casa le” trompetesc” sau pe baza carora marele presedinte, isi scrie predica sau i se scrie????

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.