Costel Avram, testat pozitiv cu Covid. În ce stare se află

Costel Avram, administratorul public al judeţului Hunedoara, a fost diagnosticat cu Covid 19.

Având în vedere şi faptul că acesta are şi alte afecţiuni care i-ar putea agrava situaţia medicală, medicii au decis transferarea acestuia la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, a precizat Bogdan Hăulică, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Hunedoara.

„Joi, 3 decembrie 2020, a fost comunicat rezultatul pozitiv al testului COVID-19 pentru domnul Costel Avram, administrator public al județului Hunedoara. Având în vedere bolile asociate care pot agrava starea de sănătate a domnului Costel Avram, medicii au luat decizia transferului acestuia la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Penumoftiziologie „Victor Babeș” din Timișoara. În urma comunicării rezultatului testării, domnul Costel Avram roagă persoanele cu care a intrat în contact să ia toate măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului” – informează Consiliul Județean Hunedoara.

Miercuri, Costel Avram s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva acuzând simptome specifice infecţiei cu SARS-CoV-2. „Având în vedere simptomatologia, dar şi afecţiunile de care Costel Avram suferă, medicii au luat decizia de a-l interna pentru a fi tratat şi supravegheat. De asemenea, Costel Avram a fost testat la internare, în prezent rezultatul testului nefiind soluţionat”, a informat, miercuri, Consiliul Judeţean Hunedoara.

Tot miercuri, Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, având simptome uşoare ale infecţiei. Funcţia de preşedinte al CJ va fi exercitată temporar de Alin Ţambă, consilier judeţean PSD.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului