Costel Avram: „Celor care încă mai cred că acest virus nu există, le transmit că este cât se poate de real”

Costel Avram, administratorul public al județului Hunedoara, a relatat într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook despre situația sa, după ce în urmă cu circa o săptămână a fost diagnosticat cu COVID-19.

„Perioada pe care o traversez este una dintre cele mai provocatoare din viața mea, asta pentru că afecțiunile de care sufăr au făcut ca lupta mea cu coronavirusul să fie destul de intensă. Recuperarea mea continuă acasă, dar mă simt mai bine și sper ca în curând să îmi reiau activitatea.
Le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit și vă mărturisesc că mesajele voastre mi-au dat putere și speranță. De la medicii extraordinari, la familie, prieteni, colegi, oameni cu care am vorbit poate o dată în viața mea, toți m-ați încurajat. Mă înclin în fața compasiunii voastre! Bunul Dumnezeu să vă dea sănătate și liniște.
Celor care încă mai cred că acest virus nu există, le transmit că este cât se poate de real, iar lupta nu este deloc ușoară.
Aveți grijă de voi, aveți grijă de cei dragi. Vom depăși această perioadă cu siguranță, dar stă în puterea fiecăruia dintre noi să o facem cu multă responsabilitate și compasiune.
Bunul Dumnezeu să ne ajute!”, a scris Costel Avram.

Comentarii FB

comentarii
3 thoughts on “Costel Avram: „Celor care încă mai cred că acest virus nu există, le transmit că este cât se poate de real”

  1. Laurentiu

    Adevarul este ca dl Costel Avram arata foarte rau in aceasta poza.E foarte slabit, palid si obosit. Cred ca a depasit momentul. Bravo lui! sa va vaccinati!

  2. Vasilică Potecă

    Nu cred.Atunci cum se poate să nu apară cazuri cu duiumul la Apaprod unde lumea nu se spală fiindcă nu au cu ce?!?Nu au gram de săpun.

  3. C

    A vorbi despre boala ţine de latura persoanală, intimă dar Costel Avram se doreşte tot timpul în centrul atenţiei, stai domnule izolat, fă tratament şi gata nu mai încerca şi prin asta să ieşi în faţă! Destul!!! Am auzit şi văzut marile vedete proteviste descriindu-şi simptomele, gata trăiţi-vă boala cu familia!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului