Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale

Au fost transmise rezultatele pentru 61 dintre cele 71 de teste epidemiologice realizate personalului medical de la Spitalul municipal Hunedoara.

Primele 5 rezultate au fost transmise joi, când una dintre cele cinci asistente medicale de la Unitatea de Primiri Urgenţe a fost diagnosticată cu coronavirus, iar celelalte patru nu au fost infectate cu coronavirus. Starea de sănătate a angajatei este bună, la această oră, a precizat Radu Budae, managerul Spitalului municipal din Hunedoara.

Vineri, alte 56 de cadre medicale şi angajaţi ai Spitalului municipal din Hunedoara au primit rezultatele testelor epidemiologice. 53 dintre rezultate au fost negative, între acestea numărându-se toţi medicii testaţi. În cazul altor trei testări epidemiologice, pentru asistentele de la Secţia de Boli Infecţioase, rezultatele au fost invalide, iar acestea vor fi retestate.

Mai sunt aşteptate rezultatele testării epidemiologice pentru 10 angajaţi ai Spitalului municipal Hunedoara.

În prezent, 14 persoane diagnosticate cu coronavirus sunt îngrijite la Spitalul munincipal Hunedoara. Ele ar fi trebuit să fie preluate, unele de câteva zile, de către Spitalul Judeţean din Deva care este spital „Covid”, însă deocamdată acest lucru nu a fost realizat de către unitatea din Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!