Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale

Au fost transmise rezultatele pentru 61 dintre cele 71 de teste epidemiologice realizate personalului medical de la Spitalul municipal Hunedoara.

Primele 5 rezultate au fost transmise joi, când una dintre cele cinci asistente medicale de la Unitatea de Primiri Urgenţe a fost diagnosticată cu coronavirus, iar celelalte patru nu au fost infectate cu coronavirus. Starea de sănătate a angajatei este bună, la această oră, a precizat Radu Budae, managerul Spitalului municipal din Hunedoara.

Vineri, alte 56 de cadre medicale şi angajaţi ai Spitalului municipal din Hunedoara au primit rezultatele testelor epidemiologice. 53 dintre rezultate au fost negative, între acestea numărându-se toţi medicii testaţi. În cazul altor trei testări epidemiologice, pentru asistentele de la Secţia de Boli Infecţioase, rezultatele au fost invalide, iar acestea vor fi retestate.

Mai sunt aşteptate rezultatele testării epidemiologice pentru 10 angajaţi ai Spitalului municipal Hunedoara.

În prezent, 14 persoane diagnosticate cu coronavirus sunt îngrijite la Spitalul munincipal Hunedoara. Ele ar fi trebuit să fie preluate, unele de câteva zile, de către Spitalul Judeţean din Deva care este spital „Covid”, însă deocamdată acest lucru nu a fost realizat de către unitatea din Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani         Turnul Alb al Castelului Corvinilor își recapătă strălucirea         Accident rutier pe Autostrada Lugoj – Deva         TIR-urile vor avea liber pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Teren sintetic de sport în curtea Școlii generale 7, din Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara va fi iluminată arhitectural. Reabilitarea mai așteaptă         Câte cazuri de Covid 19 mai sunt „active” în județul Hunedoara