Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara

Vă informăm că sunt în curs de actualizare datele privind persoanele depistate pozitiv la infecția cu noul coronavirus, de la începutul perioadei de monitorizare. Astfel, unele cazuri pozitive, înregistrate acum în județul Hunedoara, vor fi repartizate pe județul de domiciliu al fiecărui pacient.

Numărul persoanelor din județul Hunedoara, confirmate pozitiv, va fi comunicat în următoarea perioadă.

Astăzi, 29 mai 2020, avem următoarea situație:

Număr persoane vindecate: 528

Persoane internate la data de 29 mai: 45

Număr persoane ieşite din carantină: 1201

Număr persoane aflate în carantină: 14

Număr persoane aflate în izolare: 1526

Număr persoane ieşite din izolare: 7.582

Persoane decedate: 73

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Alertă, al respectării prevederilor legale şi al prevenirii răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, astfel:

  • În ultimele 24 de ore, militari I.S.U Hunedoara au desfăşurat activităţi de coordonare pentru prevenirea răspândirii virusului, din Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Hunedoara și de transport al hunedorenilor suspecți de infecție SARS-CoV-2

– Cadre medicale ale Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Hunedoara au efectuat o serie de misiuni cu mijloacele tehnice din dotare, transporturi intraspitaliceşti și decontaminări, prelevare probe precum şi transportul la spital al persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus.

În cursul zilei de ieri, polițiștii hunedoreni au acționat în sistem integrat alături de alături de jandarmi, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I.

Aceștia au fost prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile legii şi ale Hotărârii CNSSU privind măsurile de prevenire în timpul Stării de Alertă.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii noului coronavirus.

– De asemenea echipe de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat misiuni specifice pe întreg teritoriul judeţului Hunedoara.

Prefectura Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + optsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată