Coronavirus, situația la zi în județul Hunedoara

202

Cel mai recent deces al unui pacient decedat în județul Hunedoara, care fusese infectat și cu Covid a fost raportat miercuri.

O Femeie de 66 ani, internată în 14 aprilie, în comă, la Secţia ATI a Spitalului Municipal Hunedoara. A fost confirmată cu noul coronavirus în 15 aprilie. A murit în 21 aprilie. Comorbidităţi: HTA, obezitate, AVC (posibila cauză a decesului). A fost contact cu un caz confirmat (soţul).

Informaţii centralizate de la începutul perioadei de monitorizare

Număr persoane ieşite din carantină: 473
Număr persoane aflate în carantină: 281
Număr persoane aflate în izolare: 504
Număr persoane ieşite din izolare: 6.017
Număr persoane vindecate şi externate: 74
Număr persoane confirmate: 405
Număr persoane decedate: 46

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Urgenţă, al respectării pervederilor ordonanţelor militare şi al prevenirii răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, astfel:
• În ultimele 24 de ore, 18 militari I.S.U Hunedoara, cu 6 mijloace tehnice, au fost implicaţi în 10 misiuni de transport spre judeţele de reşedinţă la revenirea în ţară, a persoanelor care urmează să se izoleze la domiciliu şi în misiuni de deplasare la centrele de carantină şi transfer al persoanelor cu Covid 19. De asemenea, pompierii au realizat operaţiuni de decontaminare a personalului sau tehnicii din dotare. Toate activitățile desfășurate la nivelul județului pentru prevenirea răspândirii virusului sunt coordonate de către Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Hunedoara.
• Serviciul de Ambulanţă al judeţului Hunedoara a efectuat 18 de misiuni cu 13 mijloace tehnice, transportul la spital al persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus, deplasarea persoanelor la centre de carantină precum şi transportul testelor prelevate din judeţul Hunedoara la clinici de specialitate din Cluj şi Timişoara.

• În cursul zilei de ieri, polițiștii hunedoreni au acționat în sistem integrat alături de alături de jandarmi, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I.

Aceștia au fost prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile Ordonanţelor Militare.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost executate 54 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 72.000 de lei.

Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 53 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate din Ordonanța Militară nr. 3/2020 și o altă contravenție în context.

PREFECTURA HUNEDOARA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.