Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție

Un bărbat de 40 de ani s-a prezentat, sâmbătă, la sediul Poliției Petroșani, cu un copil în vârstă de patru luni, pe care l-a pus în brațele polițiștilor și a plecat, susținând că nu poate avea grijă de el. Localnicul a declarat că este tatăl biologic al acestuia, iar mama, o femeie de 31 de ani, a plecat de acasă și a lăsat minorul în grija lui. S-ar fi speriat când a rămas singur cu pruncul și le-a relatat polițiștilor că el nu este în măsură să îl îngrijească.
„Polițiștii au anunțat reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Hunedoara, care au luat măsura internării temporare a minorului la Secția de Pediatrie a Spitalului din localitate. La ora 16.30, reprezentanții unității medicale au sesizat Poliția cu privire la dispariția minorului internat în prealabil în cadrul secției Pediatrie. În scurt timp, echipa operativă din teren a identificat, pe raza municipiului Petroșani minorul, care se afla împreună cu mama sa și bărbatul de 40 de ani”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.
Atât bărbatul, cât și concubine lui au fost conduși la sediu Poliției Municipiului Petroșani, unde a fost solicitata prezența reprezentanților DGASPC . În cursul serii, femeia și fiul acesteia au fost internați într-un centru specializat, din subordinea DGASPC.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16         REAL TIME – SINE DIE! Judeţul Hunedoara, incapabil să testeze Covid – 19 cu două aparate în dotare         Starea de Urgență prelungită cu o lună în România         Viorel Demean, șeful ISU Hunedoara, a fost externat din spital         Scrisoare deschisă Sindicatului Medicorul Honorem al medicilor de la Spitalul Județean din Deva         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei