Un copil de şase ani, de etnie romă, a fost lovit de maşină, pe Drumul Naţional 66, în zona localităţii Livadia. Victima a fost accidentată grav, fiind în stare comatoasă, cu traumatism cranian, şi a fost transportată la spitalul din Haţeg, a informat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara.

La scurt timp, potrivit medicului, aparţinătorii copilului l-au atacat şi l-au agresat pe şoferul care a produs accidentul. ACetsa a fost preluat de un echipaj SMURD, pentru a primi îngrijiri medicale.

De asemenea, şi-au vărsat nervii pe echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara. Au distrus un far şi masca maşinii şi i-au îndoit tabla.

U„n minor în vârstă de șase ani, nesupravegheat, a încercat să traverseze DN 66, pe raza localității Livadia, prin loc nepermis și fără să se asigure. Acesta a fost surprins și accidentat grav de autoturismul condus din direcția Hațeg spre Petroșani de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Petroșani. În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar în măsura în care conducătorul auto de 51 de ani va depune plângere prealabilă, vor efectua cercetări și sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire, întrucât se pare că membrii familiei minorului l-au agresat fizic pe conducătorul auto implicat în eveniment. De asemenea, se va constitui dosar penal și pentru comiterea infracțiunii de distrugere, întrucât membrii familiei minorului au distrus un far al autospecialei care l-a preluat pe minor pentru a-l transporta la Spitalul orășenesc Hațeg. 20 de polițiști și jandarmi au fost mobilizați pt asigurarea măsurilor de ordine și prevenirea unor eventuale incidente. Tatăl minorului a lovit cu.pumnul farul ambulanței”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.