Copil de 4 ani “captiv” la locul de joacă

58

Un copil de numai 4 ani din Vulcan a trecut prin momente de groază după ce şi-a prins mâna într-o învârtitoare din parc. Copilul a stat cu mâna prinsă circa o oră, până a fost eliberat de echipajele de la descarcerare.

showthumb_resizeCopilul se juca împreună cu alţi prieteni într-un parc unde sunt mai multe obiecte de joacă pentru copii. Localnicii din zonă sunt că învârtitoarea respectivă era stricată de mai multă vreme, dar nimeni nu a înlocuit jucăria respectivă. Vineri, însă, s-a întâmplat nenorocirea. Copilul şi-a prins degetul şi nu s-a mai putut elibera. A fost nevoie de intervenţia pompierilor şi a paramedicilor, care au acţionat cu un depărtător pneumatic pentru a-l elibera pe micuţ. Băieţelul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde i s-a făcut şi o radiografie şi, din fericire, nu este vorba despre o fractură, diagnosticul fiind de entorsă inerfalangiană cu traumatism falangian inelar drept.

După accident, edilii din Vulcan au ridicat mobilierul de joacă stricat. A rămas doar axul acestuia, care aminteşte de accident. Mai sunt însă alte leagăne şi tobogane car s-au rupt de când au fost montate şi care aşteaptă să fie înlocuite.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *