Copii transportaţi la spitalul din Deva în urma unui accident suferit în tren

trenDoi minori au fost răniţi după ce fereastra compartimentului de tren în care se aflau s-a desprins din balamale şi s-a prăbuşit peste ei. Cei doi copii circulau, împreună cu mama lor, cu un tren interregio pe ruta Timişoara – Sighetul Marmaţiei.

„Femeia a relatat faptul că, la ieşirea din Staţia C.F.R. Săvârşin, cei doi copii ai săi, o fetiţă în vârstă de 12 ani şi un băieţel în vârstă de 11 ani, în timp ce dormeau, au fost loviți de rama metalică de la partea superioară a ferestrei de la compartiment, care s-a desprins din balamale şi a căzut peste cei doi. După sosirea trenului în Staţia C.F.R. Deva, minorii au fost transportaţi la Spitalul din Deva, unde li s-au acordat îngrijiri medicale”, a informat inspectorul principal Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Ulterior, mama celor doi minori s-a prezentat la Postul de Poliţie T.F. Deva, unde a dupus o plângere penală, îndreptată împotriva reprezenanţilor CFR.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj