Controale RAR pe drumurile din Hunedoara

Timp de două zile, poliţiştii şi specialiştii Registrului Auto Român Hunedoara au colaborat la controalele efectuate asupra a peste 300 de maşini pe care le-au oprit în trafic, pe drumurile din judeţul Hunedoara.

Pentru neregulile constatate, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, au fost aplicate 160 de amezi, cele mai multe pentru încălcarea unor norme rutiere privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru defecţiuni la instalaţia de iluminare a autovehiculelor, existenţa unor folii neomologate sau lipsă Inspecţiei Tehnice Periodice.

„Complementar sancţiunilor contravenţionale aplicate, poliţiştii au ridicat 16 certificate de înmatriculare  şi au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 9 permise de conducere, pentru diferite abateri de la normele rutiere”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara. Scopul acestor controale, susţin poliţiştii a fost de reducere a numărului de evenimente rutiere.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva