Controale la transportatorii de lemne. Ce au stabilit polițiștii

1156

Mai multe verificări au fost efectuate de polițiști cu privire la avizele de însoțire emise în primele 6 luni ale acestui an pentru o autoutilitară aparţinând unui bărbat în vârstă de 53 de ani, din Deva.

Poliţiştii au constatat faptul că bărbatul a efectuat 38 de transporturi de lemne cu autoutilitara respectivă (însumând peste 90 de mc), fără a respecta dispozițiile legale privind utilizarea aplicaţiei SUMAL 2.0, în calitate de transportator profesionist. Acesta a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei, iar polițiștii au dispus măsura complementară de confiscare valorică a cantității 91,162 mc de material lemnos”, arată Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

În cazul unui bărbat din comuna Dobra, poliţiştii au constatat faptul că a efectuat 14 transporturi de lemne cu autoutilitara (însumând 45,066 mc), fără a respecta dispozițiile legale privind utilizarea aplicaţiei SUMAL 2.0, în calitate de transportator profesionist. Și acesta a fost amendat cu 10.000 de lei. Măsuri asemănătoare au fost luate de poliţişti în cazul altor doi bărbaţi, din Orăștie şi Petroşani, care au efectuat peste 170 de transporturi de lemne fără a respecta reglementările legale.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *