Constantin Jujan, numit director general al Salrom. Inadvertențe în CV-ul oficial

Fost consilier al ministrului Economiei, Constantin Jujan – fostul director al CNH și CEH – a fost numit director al altei companii cu capital de stat: Societatea Națională a Sării – Salrom. Și are un CV atât de stufos încât până și el pare să fi uitat pe unde a lucrat.

Potrivit Profit.ro, Constantin Jujan a fost numit interimar pe post la Salrom, pe o perioadă de cel mult 4 luni, respectiv până la finalizarea procedurii de selecție a unui director general prevăzută de legislația guvernanței corporative a întreprinderilor publice.

Societatea Națională a Sării – Salrom este controlată de Ministerul Economiei, cu 51% din capital, celălalt acționar fiind Fondul Proprietatea (49%). La data numirii în fruntea Salrom, Jujan era, din septembrie 2017, consilier la cabinetul ministrului Economiei.

Constantin Jujan și-a luat deja postul în primire și, pe site-ul oficial al instituției și-a postat și un CV oficial, așa cum cer uzanțele. Numai că este, probabil, atât de stufos încât până și proaspătul director al Salrom pare să fi uitat pe unde a lucrat. De exemplu, acesta notează că a lucrat la Compania Națională a Huilei încă din 1993, ca și conducător formație lucru, pentru ca mai apoi să parcurgă toate etapele profesionale ca subinginer, inginer, director al EM Petrila în perioada 2004 – 2006, director general adjunct al CNH 2006 – 2009, director general între anii 2009 – 2012. Numai că CNH SA s-a înființat doar în data de 20 noiembrie 1998, până atunci activitatea minieră funcționând – din 1991 – sub denumirea de Regia Autonoma a Huilei din România. – Amanunte in Informatia Vaii Jiului

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − șaptesprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani