Constantin Jujan, numit director general al Salrom. Inadvertențe în CV-ul oficial

Fost consilier al ministrului Economiei, Constantin Jujan – fostul director al CNH și CEH – a fost numit director al altei companii cu capital de stat: Societatea Națională a Sării – Salrom. Și are un CV atât de stufos încât până și el pare să fi uitat pe unde a lucrat.

Potrivit Profit.ro, Constantin Jujan a fost numit interimar pe post la Salrom, pe o perioadă de cel mult 4 luni, respectiv până la finalizarea procedurii de selecție a unui director general prevăzută de legislația guvernanței corporative a întreprinderilor publice.

Societatea Națională a Sării – Salrom este controlată de Ministerul Economiei, cu 51% din capital, celălalt acționar fiind Fondul Proprietatea (49%). La data numirii în fruntea Salrom, Jujan era, din septembrie 2017, consilier la cabinetul ministrului Economiei.

Constantin Jujan și-a luat deja postul în primire și, pe site-ul oficial al instituției și-a postat și un CV oficial, așa cum cer uzanțele. Numai că este, probabil, atât de stufos încât până și proaspătul director al Salrom pare să fi uitat pe unde a lucrat. De exemplu, acesta notează că a lucrat la Compania Națională a Huilei încă din 1993, ca și conducător formație lucru, pentru ca mai apoi să parcurgă toate etapele profesionale ca subinginer, inginer, director al EM Petrila în perioada 2004 – 2006, director general adjunct al CNH 2006 – 2009, director general între anii 2009 – 2012. Numai că CNH SA s-a înființat doar în data de 20 noiembrie 1998, până atunci activitatea minieră funcționând – din 1991 – sub denumirea de Regia Autonoma a Huilei din România. – Amanunte in Informatia Vaii Jiului

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști