Constantin Jujan, numit director general al Salrom. Inadvertențe în CV-ul oficial

Fost consilier al ministrului Economiei, Constantin Jujan – fostul director al CNH și CEH – a fost numit director al altei companii cu capital de stat: Societatea Națională a Sării – Salrom. Și are un CV atât de stufos încât până și el pare să fi uitat pe unde a lucrat.

Potrivit Profit.ro, Constantin Jujan a fost numit interimar pe post la Salrom, pe o perioadă de cel mult 4 luni, respectiv până la finalizarea procedurii de selecție a unui director general prevăzută de legislația guvernanței corporative a întreprinderilor publice.

Societatea Națională a Sării – Salrom este controlată de Ministerul Economiei, cu 51% din capital, celălalt acționar fiind Fondul Proprietatea (49%). La data numirii în fruntea Salrom, Jujan era, din septembrie 2017, consilier la cabinetul ministrului Economiei.

Constantin Jujan și-a luat deja postul în primire și, pe site-ul oficial al instituției și-a postat și un CV oficial, așa cum cer uzanțele. Numai că este, probabil, atât de stufos încât până și proaspătul director al Salrom pare să fi uitat pe unde a lucrat. De exemplu, acesta notează că a lucrat la Compania Națională a Huilei încă din 1993, ca și conducător formație lucru, pentru ca mai apoi să parcurgă toate etapele profesionale ca subinginer, inginer, director al EM Petrila în perioada 2004 – 2006, director general adjunct al CNH 2006 – 2009, director general între anii 2009 – 2012. Numai că CNH SA s-a înființat doar în data de 20 noiembrie 1998, până atunci activitatea minieră funcționând – din 1991 – sub denumirea de Regia Autonoma a Huilei din România. – Amanunte in Informatia Vaii Jiului

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu         Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei         Foştii anchetatori ai lui Traian Berbeceanu cer scoaterea cărții sale de pe piaţă         Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi         Marius Surgent, deputat ALDE: În turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei