Consiliul Județean Hunedoara recunoaște că a cerut CFR sprijin pentru mitingul PSD

Un document al Consiliului Judeţean Hunedoara arată cum şefii instituţiei au încercat să sară în ajutorul conducerii Partidului Social Democrat care anunţa un miting important, fapt dezvăluit de Ziarul Hunedoreanului, în ediția de marți, 5 iunie 2018.

„Conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara a solicitat o informare Regionalei privitoare la posibilitatea de a suplimenta unele garnituri de tren în eventualitatea desfăşurării unor evenimente de mai mare amploare în Capitală, în cursul lunii mai, caz în care ar fi existat mulţi doritori interesaţi să participe. Solicitarea a fost transmisă în cursul lunii aprilie, dar până la această data Regionala CFR Timişoara nu a dat curs solicitării”, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara. Mircea Bobora, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, se află în concediu şi nu a putut fi contactat.

El a precizat însă că a făcut o astfel de solicitare, fără însă a da detalii cu privire la scopul ei.

Mitingul pentru susţinerea „familiei tradiţionale”, cel care ar fi fost scopul mobilizării, a fost amânat. În schimb, conducerea PSD a anunţat organizarea în 9 iunie, a unui alt miting, în Capitală, „împotriva abuzurilor”. „Pentru data de 9 iunie 2018 nu există nicio solicitare din partea Consiliului Judeţean Hunedoara către Regionala CFR Timişoara legată de suplimentarea garniturilor de tren spre Bucureşti”, au mai precizat reprezentanţii CJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Consiliul Județean Hunedoara recunoaște că a cerut CFR sprijin pentru mitingul PSD

  1. Dan

    Rugam Consiliul Judetean Hunedoara PSD sa asfalteze drumuljudetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , … . Valea jiului a votat 28 ani cu PSD !

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției