Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva este condus, începând de astăzi, de o echipă de 4 medici militari, a informat Ministerul Sănătăţii.

Întreaga activitate va fi coordonată de lt. col. medic dr. Constantin Vlase, specialist în boli infecţioase, directorul medical al Spitalului Militar de Urgenţă Galaţi.

Decizia a fost luată în această dimineaţă de ministrul sănătăţii, Nelu Tătar, aflat la Deva pentru a evalua situaţia din judeţul Hunedoara, în general şi de la S.J.U. Deva, în special.

În urma discuţiilor avute cu prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă şi cu reprezentanţi ai autorităţilor medicale şi ai medicilor a reieşit că decizia unui management militar la spitalul din Deva este cea mai bună soluţie pentru această perioadă.

„Echipa de medici militari va analiza situaţia cadrelor medicale şi a personalului auxiliar care acum se află la spital pentru a acorda îngrijire bolnavilor internaţi. De asemenea, noua conducere va stabili modul în care ceilalţi angajaţi ai spitalului, aflaţi acum în autoizolare, vor reveni la serviciu. Totodată, în perioada următoare întreg personalul spitalului, aflat acum la datorie va fi testat”, a informat Ministerul Sănătăţii.

Hotărârile administrative precum şi cele referitoare la activitatea medicală viitoare vor fi aduse la cunoştinţa angajaţilor spitalului în cel mai scurt timp.
Noaptea trecută a ajuns la Deva un nou transport de medicamente, echipamente si tehnică medicală.

Potrivit declaraţiilor făcute de ministrul sănătăţii, se estimează ca după trei, patru săptămâni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă va putea fi instalat un management civil, a informat Ministerul Sănătăţii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere