Concurs de escaladă pe Cheile Taia

Căţărătorii din toată ţara sunt aşteptaţi pe Cheile Taia, acolo unde se va desfăşura competiţia „Valea Jiului Climbing Open”.

 

escaladaValea Jiului Climbing Open este un concurs de escaladă ce se va desfăşura în perioada 06 – 08.09.2013, începând cu ora 10:00, într-o locaţie de vis situată la doar 6 kilometri de municipiul Petroşani. Potrivit organizatorilor, Club Alpin Valea Jiului, prin acest proiect  se doreşte să fie promovate atât zonele de escaladă din Valea Jiului, cât şi fenomenul în sine care, fiind în continuă creştere, are nevoie de cât mai multe competiţii de profil. De asemenea, aceştia spun că vor să aducă în prim plan şi fenomenul din zonă, deoarece Valea Jiului are o moştenire grea în ale escaladei.
Pentru această competiţie au fost alese Cheile Taia, pentru că zona reprezintă unul dintre cele mai frecventate locuri de escaladă din Valea Jiului. Aici se găsesc peste 40 de trasee de escaladă cu nivel variat de dificultate. Pentru competiţia din septembrie se vor amenaja şi echipa 29 de trasee noi.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe