Concerte de 1 Martie și Ziua Femeii susținute de elevi ai Liceului de Arte

Corul de copii „Arlechino” și Ansamblul folcloric „Românaşul” de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva vor prezenta publicului două evenimente muzicale dedicate sărbătorilor care marchează începutul primăverii – Mărțişorul şi Ziua Femeii.

Primul spectacol va fi Concertul de primăvară al Corului „Arlechino” (elevi ai claselor I-IV), coordonat de profesorii Mariana Onțanu-Crăciun şi Alina Perț-Alexandrescu. Concertul va avea loc luni, 2 martie, la ora 18.00, la Sala Excelsius din clădirea fostului Liceu „Traian”. „Corul va prezenta un repertoriu variat de cântece şi poezii al cărui mesaj sperăm să ajungă în primul rând la inimile celor mai importante femei din viața copiilor: mămici, bunici, învățătoare și profesoare”, spune Mariana Onţanu-Crăciun, profesor al Liceului de Arte din Deva.

Spectacol folcloric

Cel de-al doilea eveniment prezentat de elevii Liceului „Sigismund Toduță” este spectacolul „Mama, floarea dorului”, susținut de Ansamblul folcloric „Românaşul”. Evenimentul va avea loc la Sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” în data de 4 martie, la ora 18.00.

Ansamblul este format din elevi de liceu ai secțiilor de muzică vocală tradițională şi instrumente populare şi elevi din clasele primare, pasionați de folclor. Sub conducerea muzicală a profesorului Ioan Ovidiu Demea şi în aranjamentul coregrafic al profesorilor Adela-Ioana Mateş şi Ioan Mihuț, Ansamblul „Românaşul” va prezenta un buchet de cântece dedicate Zilei Femeii şi câteva suite de dansuri populare.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16         REAL TIME – SINE DIE! Judeţul Hunedoara, incapabil să testeze Covid – 19 cu două aparate în dotare         Starea de Urgență prelungită cu o lună în România         Viorel Demean, șeful ISU Hunedoara, a fost externat din spital         Scrisoare deschisă Sindicatului Medicorul Honorem al medicilor de la Spitalul Județean din Deva         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei