Ziua Naţională, pe străzile Hunedoarei: paradă, Orăşelul lui Moş Crăciun şi foc de artificii

Oraselul lui mos craciun HunedoaraDe 1 Decembrie, hunedorenii sunt invitaţi să petreacă Ziua Naţională a României pe străzile oraşului.

Evenimentul va deschis de o paradă militară, care va începe ea loc de la ora 17:00 şi se va desfăşura pe următorul traseu: Casa de Cultură – str. G. Enescu – B-dul Corvin – B-dul Dacia – sensul giratoriu Hotel „Rusca” – Orăşelul lui Moş Crăciun.

De la ora 17:30, va avea loc deschiderea oficială a „Orăşelului lui Moş Crăciun” şi a patinoarului în incinta Stadionului “Michael Klein”.

De Ziua Naţională a României vor fi aprinse luminile în „Orăşelul lui Moş Crăciun”. Hunedorenii sunt invitaţi la spectacolele din faţa stadionului şi vor avea parte de un foc de artificii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie pe șosea în apropiere de Orăștie         Magistrala feroviară 200 jefuită de hoți         Micia – arc peste timp         Administratorul unui depozit de haine second-hand a fost amendat cu 200.000 de lei         Hunedoara. Încep înscrierile la Atelierul lui Moș Crăciun         Lansare de carte la Galeria de Arte din municipiul Hunedoara: Mihai Petre, „Birtul parcului”         ALEGERI PREZIDENȚIALE. Câți hunedoreni sunt așteptați la urne și unde pot vota         Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara