ZIUA COPILULUI. Cum petrec copiii din orfelinatele Hunedoarei ziua de 1 Iunie

Direcţia de Protecţie a Copilului Hunedoara anunţă că “în mod cu totul festiv” copiii vor beneficia de “o masă festivă, petreceri şi voie bună”

Copiii aflaţi cu măsură de protecţie în Centrul de Plasament Brad vor pleca într-o excursie la Sarmizegetusa Regia unde vor organiza jocuri şi concursuri sportive şi la întoarcerea în centru vor fi așteptaţi de personal cu o petrecere surpriză. Tot de o excursie se vor bucura şi copiii din Centrul de Plasament Lupeni care vor petrece ziua la Cheile Buții. De 1 Iunie Clubul Lions este alături de copiii din Centrul de Plasament Orăștie derulând împreună jocuri în aer liber, întreceri sportive, desene pe asfalt, iar ziua se va încheia în ritm de dans în cadrul unei mini-discoteci. Copiii din cadrul Centrelor pentru copii cu dizabilități Hunedoara vor vizita Grădina Zoologică din localitate, restul zilei o vor o petrece în curtea centrului unde vor participa la un picnic, vor organiza concursuri sportive și de desene pe asfalt.

“O jucărie pentru fiecare”

În Centrul de Plasament pentru Copilul cu Handicap Hunedoara copiii se vor bucura de activități în aer liber, de concurs de desene pe asfalt. Un tânăr îşi va sărbători majoratul împreună cu colegii într-un cadru festiv. De 1 Iunie copiii Centrului de Plasament pentru Copilul cu Handicap și Apartamentului Familial Vulcan vor participa la activitățile organizate la centrul de echitație al Asociației Parco Cavalli, apoi vor servi pizza în oraș. Centrul Specializat de zi pentru resocializarea copilului predelincvent și delincvent provenit din familii dezorganizate Petroșani organizează pentru copii două excursii. În data de 30.05.2019 copiii vor vizita obiectivele turistice din Deva și Hunedoara și vor servi masa la Mc-Donalds, urmând ca în săptămâna următoare să viziteze Grădina Zoologică de la Râmnicu-Vâlcea. Devenită deja o tradiție, acțiunea “O jucărie pentru fiecare” organizată de către Biblioteca Județeană “Ovid Densușianu” în preajma zilei de 1 Iunie, aduce și în acest an bucurie copiilor aflați în centrele din Brad, Lupeni, Vulcan și Petroșani oferindu-le acestora  jucăriile donate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Sens giratoriu nou la intrarea în Petroșani         Accident mortal pe centura Petroșaniului         MINTIA = CONTINUITATE. Despre soarta Termocentralei, varianta oficială a Ministerului Energiei         Biciclist mort într-un accident rutier         MUZICĂ POPULARĂ. „Românaşii” Liceului de Arte Deva au făcut senzaţie în Franţa         Lucrările de reabilitare a Casei de Casei de cultură din Hunedoara vor fi scoase la licitație publică         Campanie pentru prevenirea furturilor din locuințe         Mega-proiectul de infrastructură feroviară dn vestul țării. Cum s-a lucrat pe magistrala de mare viteză care va traversa Hunedoara         REZOLUŢIE. ALDE Hunedoara pledează pentru Tăriceanu, candidat unic al Coaliţiei la prezidenţiale         Povestea tristă Anei, singura locatară a blocului din munți         Recompensă pentru găsirea motocicletei furate         Tatra Mică – o destinație de vară accesibilă         Hunedoara a semnat la ADR Vest două contracte de 20 de milioane de euro pentru modernizarea orașului         Noua șosea de poveste din Ținutul Pădurenilor         Tragedie în Hunedoara         Operațiune DIICOT în Deva: „Arestare în direct”         Ecologizare cu liceenii voluntari în Parcul Dendrologic din Simeria         Un hunedorean, pe podium la Campionatele europene de Karate         Cum arată autostrada Lugoj – Deva, cu o lună înainte de deschidere         Sărbătoare la Mănăstirea Prislop