ZIUA COPILULUI. Cum petrec copiii din orfelinatele Hunedoarei ziua de 1 Iunie

Direcţia de Protecţie a Copilului Hunedoara anunţă că “în mod cu totul festiv” copiii vor beneficia de “o masă festivă, petreceri şi voie bună”

Copiii aflaţi cu măsură de protecţie în Centrul de Plasament Brad vor pleca într-o excursie la Sarmizegetusa Regia unde vor organiza jocuri şi concursuri sportive şi la întoarcerea în centru vor fi așteptaţi de personal cu o petrecere surpriză. Tot de o excursie se vor bucura şi copiii din Centrul de Plasament Lupeni care vor petrece ziua la Cheile Buții. De 1 Iunie Clubul Lions este alături de copiii din Centrul de Plasament Orăștie derulând împreună jocuri în aer liber, întreceri sportive, desene pe asfalt, iar ziua se va încheia în ritm de dans în cadrul unei mini-discoteci. Copiii din cadrul Centrelor pentru copii cu dizabilități Hunedoara vor vizita Grădina Zoologică din localitate, restul zilei o vor o petrece în curtea centrului unde vor participa la un picnic, vor organiza concursuri sportive și de desene pe asfalt.

“O jucărie pentru fiecare”

În Centrul de Plasament pentru Copilul cu Handicap Hunedoara copiii se vor bucura de activități în aer liber, de concurs de desene pe asfalt. Un tânăr îşi va sărbători majoratul împreună cu colegii într-un cadru festiv. De 1 Iunie copiii Centrului de Plasament pentru Copilul cu Handicap și Apartamentului Familial Vulcan vor participa la activitățile organizate la centrul de echitație al Asociației Parco Cavalli, apoi vor servi pizza în oraș. Centrul Specializat de zi pentru resocializarea copilului predelincvent și delincvent provenit din familii dezorganizate Petroșani organizează pentru copii două excursii. În data de 30.05.2019 copiii vor vizita obiectivele turistice din Deva și Hunedoara și vor servi masa la Mc-Donalds, urmând ca în săptămâna următoare să viziteze Grădina Zoologică de la Râmnicu-Vâlcea. Devenită deja o tradiție, acțiunea “O jucărie pentru fiecare” organizată de către Biblioteca Județeană “Ovid Densușianu” în preajma zilei de 1 Iunie, aduce și în acest an bucurie copiilor aflați în centrele din Brad, Lupeni, Vulcan și Petroșani oferindu-le acestora  jucăriile donate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie         Rareș Demian, președintele Văii Dacilor, a murit. Tânărul ar fi fost găsit spânzurat cu un tricolor         Cum a fost celebrată Ziua Națională a României în Hunedoara