Vor să ştie ce s-a întâmplat cu banii lor

Locatarii blocurilor care fac parte din Asociaţia de Proprietari nr. 1 Carpaţi vor să vadă ce destinaţie au avut banii achitaţi de ei. Oamenii au solicitat sprijinul Compartimentului Asociaţii de Proprietari din cadrul Primăriei Petroşani.

 

debransari-carpatiDupă ce preşedintele Asociaţiei de Proprietari nr. 1 Carpaţi s-a îmbolnăvit grav şi a fost necesară înclouirea lui, oamenii care fac parte din această asociaţie vor să afle ce s-a întâmplat cu banii lor. Există suspiciuni cum că o parte a banilor plătiţi de locatari nu a mai ajuns la furnizorii de utilităţi, aşa că pe fir au intrat reprezentanţii Compartimentului Asociaţii de Proprietari din cadrul Primăriei Petroşani. “Am primit  o solicitare de la Asociaţia 1 Carpaţi, pe care urmează să o verificăm. Din câte ştiu aceasta este prima solicitare de acest fel”, a declarat primarul muinicipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi. Nemulţumirile locatarilor au răbufnit după ce, în luna iunie, au rămas fără apă potabilă la robinete, din cauza facturilor neachitate. Potrivit datelor oficiale, numai către ApaServ Valea Jiului SA suma restantă se cifrează la 120.995 lei, dar tot prin asociaţie se mai achită şi termoficarea, pentru cine mai este racordat la sistemul centralizat de încălzire.  Acum, locatarii blocurilor cuprinse în această asociaţie se tem că au plătit degeaba şi că banii lor nu au ajuns acolo unde ar fi trebuit şi din acets motiv au cerut sprijinul oficiailor din administraţia publică.

Potrivit raportului de activitate, în decursul anului 2012, Compartimentul Asociaţii de Proprietari a consiliat şi rezolvat împreună cu asociaţiile de proprietari o serie de probleme care decurg din activitatea asociaţiilor şi au fost acordate îndrumări şi informaţii pentru înfiinţarea a 15 noi asociaţii. De precizat că reprezentanţii acestui Compartiment pot interveni doar la solicitarea locatarilor.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!         Gospodării inundate în Silvașul de Sus         Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni