Vor să ştie ce s-a întâmplat cu banii lor

57

Locatarii blocurilor care fac parte din Asociaţia de Proprietari nr. 1 Carpaţi vor să vadă ce destinaţie au avut banii achitaţi de ei. Oamenii au solicitat sprijinul Compartimentului Asociaţii de Proprietari din cadrul Primăriei Petroşani.

 

debransari-carpatiDupă ce preşedintele Asociaţiei de Proprietari nr. 1 Carpaţi s-a îmbolnăvit grav şi a fost necesară înclouirea lui, oamenii care fac parte din această asociaţie vor să afle ce s-a întâmplat cu banii lor. Există suspiciuni cum că o parte a banilor plătiţi de locatari nu a mai ajuns la furnizorii de utilităţi, aşa că pe fir au intrat reprezentanţii Compartimentului Asociaţii de Proprietari din cadrul Primăriei Petroşani. “Am primit  o solicitare de la Asociaţia 1 Carpaţi, pe care urmează să o verificăm. Din câte ştiu aceasta este prima solicitare de acest fel”, a declarat primarul muinicipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi. Nemulţumirile locatarilor au răbufnit după ce, în luna iunie, au rămas fără apă potabilă la robinete, din cauza facturilor neachitate. Potrivit datelor oficiale, numai către ApaServ Valea Jiului SA suma restantă se cifrează la 120.995 lei, dar tot prin asociaţie se mai achită şi termoficarea, pentru cine mai este racordat la sistemul centralizat de încălzire.  Acum, locatarii blocurilor cuprinse în această asociaţie se tem că au plătit degeaba şi că banii lor nu au ajuns acolo unde ar fi trebuit şi din acets motiv au cerut sprijinul oficiailor din administraţia publică.

Potrivit raportului de activitate, în decursul anului 2012, Compartimentul Asociaţii de Proprietari a consiliat şi rezolvat împreună cu asociaţiile de proprietari o serie de probleme care decurg din activitatea asociaţiilor şi au fost acordate îndrumări şi informaţii pentru înfiinţarea a 15 noi asociaţii. De precizat că reprezentanţii acestui Compartiment pot interveni doar la solicitarea locatarilor.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *