Vor să ştie ce s-a întâmplat cu banii lor

Locatarii blocurilor care fac parte din Asociaţia de Proprietari nr. 1 Carpaţi vor să vadă ce destinaţie au avut banii achitaţi de ei. Oamenii au solicitat sprijinul Compartimentului Asociaţii de Proprietari din cadrul Primăriei Petroşani.

 

debransari-carpatiDupă ce preşedintele Asociaţiei de Proprietari nr. 1 Carpaţi s-a îmbolnăvit grav şi a fost necesară înclouirea lui, oamenii care fac parte din această asociaţie vor să afle ce s-a întâmplat cu banii lor. Există suspiciuni cum că o parte a banilor plătiţi de locatari nu a mai ajuns la furnizorii de utilităţi, aşa că pe fir au intrat reprezentanţii Compartimentului Asociaţii de Proprietari din cadrul Primăriei Petroşani. “Am primit  o solicitare de la Asociaţia 1 Carpaţi, pe care urmează să o verificăm. Din câte ştiu aceasta este prima solicitare de acest fel”, a declarat primarul muinicipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi. Nemulţumirile locatarilor au răbufnit după ce, în luna iunie, au rămas fără apă potabilă la robinete, din cauza facturilor neachitate. Potrivit datelor oficiale, numai către ApaServ Valea Jiului SA suma restantă se cifrează la 120.995 lei, dar tot prin asociaţie se mai achită şi termoficarea, pentru cine mai este racordat la sistemul centralizat de încălzire.  Acum, locatarii blocurilor cuprinse în această asociaţie se tem că au plătit degeaba şi că banii lor nu au ajuns acolo unde ar fi trebuit şi din acets motiv au cerut sprijinul oficiailor din administraţia publică.

Potrivit raportului de activitate, în decursul anului 2012, Compartimentul Asociaţii de Proprietari a consiliat şi rezolvat împreună cu asociaţiile de proprietari o serie de probleme care decurg din activitatea asociaţiilor şi au fost acordate îndrumări şi informaţii pentru înfiinţarea a 15 noi asociaţii. De precizat că reprezentanţii acestui Compartiment pot interveni doar la solicitarea locatarilor.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu