Vor să arate că există. Campanie în rândul elevilor: “Votul tău decide viitorul nostru!”

Elevii ce au împlint 18 ani sunt îndemnaţi de colegii lor să îşi exercite dreptul electoral în data de 2 şi 16 noiembrie, printr-un manifest ce circulă în mediul on-line

vot

“Votul tău decide viitorul nostru!” este o campanie de conştientizare în rândul elevilor care au împlinit 18 ani, de a-şi exercita dreptul la vot. “Vrei la Vot – Pe 2 noiembrie, elevii iau atitudine!” este un manifest iniţiat şi implementat de Consiliul Regional al Elevilor Nord-Vest şi Consiliul Regional al Elevilor (CRE) Vest, ce a fost preluat la nivel naţional.“Campania vizează elevii cu drept de vot şi este rugămintea noastră (cei care nu au drept de vot) faţă de ei să meargă la secţiile de votare şi indiferent de opţiunile lor să şi le exprime, pentru ca toţi elevii din sistemul de învăţământ să fie reprezentanţi de cei ce le cunosc cel mai bine doleanţele”, a declarat Miruna Ganea, preşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Hunedoara şi vicepreşedinte CRE Vest.

Se doreşte mobilizarea elevilor

Cele două organizaţii îşi doresc să sporească numărul elevilor la urnele de vot, iar modalitatea de a ajunge cel mai bine la aceştia a fost promovarea în mediul on-line. “Faptul că generaţiile tinere, marcate de perseverenţă, inovaţie, cu atribute principale precum creativitatea, spontaneitatea şi viziunea pe termen lung nu mai sunt interesate de un proces ce determină viitorul lor colectiv reprezintă un semnal de alarmă pentru întreaga populaţie, iar dorinţa de schimbare, motivarea intrinsecă şi încercarea de a face o Românie mai prosperă pentru noi toţi le pot fi insuflate doar de către cei de o vârstă cu ei. Faptul că eşti cetăţean român în România îţi dă dreptul la vot, NU lipsa manifestării acestuia. Aşa că hai, fă un efort pentru viitorul tău şi al nostru şi foloseşte la maximum acest drept! Ne vedem pe 2 şi pe 16 noiembrie la vot!”, se arată în campania ce îşi doreşte mobilizarea elevilor la fiecare sesiune electorală.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei + doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?