Vocea României. Hunedoreanul cu voce de star, laureatul “Premianţilor fără premii”

Tânărul Tiberiu Albu, care în urmă cu doar câteva luni a ajuns cunoscut în întrega ţară, încă înainte de a câştiga concursul “Vocea României”, datorită timbrului vocii sale deosebite, este invitat mâine la Deva

premianti

Ediţia cu numărul 54 a campaniei civice “Premianţii fără premii”, aduce în lumina reflectoarelor un tânăr muzician, care la doar 22 de ani a câştigat un concurs naţional, fiind declarat cea mai bună voce a României în urmă cu doar câteva luni. Tiberiu Albu, originar din Orăştie, nu a luat niciodată lecţii de muzică fiind autodidact iar talentul său a fost cultivat prin multă muncă. Deşi se declară uşor introvertit, când urcă pe scenă se transformă într-un adevărat star rock, declanşând o explozie de energie.

Susţine Festivalul „Talentele Orăștiei”

Favoritul publicului în show-ul de televiziune “Vocea României”, tânărul hunedorean, se implică și susține și Festivalul „Talentele Orăștiei”. Face asta din dorința de a încuraja talentele județului să iasă la rampă în lumina reflectoarelor, de a se face remarcaţi şi a aduce judeţul Hunedoara, încă o dată, în prim plan.

Un “premiant” la început de drum

În această sâmbătă Tiberiu Albu este laureatul campaniei “Premianţii fără premii”, iar organizatorii  evenimentului invită toţi hunedorenii care doresc să îl cunoască pe acest tânăr excepţional, să vină să îl cunoască. “Sâmbătă, 21 februarie, ora 11, domnul Tiberiu Albu vine să îl cunoaștem. Aveți ocazia să îl priviți în ochi, să-i spuneți o vorbă caldă și să fiți parte dintre cei care îi vor mulțumi oficial printr-o diplomă și un buchet de flori venind în fața statuii lui Decebal din centrul Devei”, spune Dan Terteci iniţiatorul acestei mişcări. (Luana Giuhat)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16         REAL TIME – SINE DIE! Judeţul Hunedoara, incapabil să testeze Covid – 19 cu două aparate în dotare         Starea de Urgență prelungită cu o lună în România         Viorel Demean, șeful ISU Hunedoara, a fost externat din spital         Scrisoare deschisă Sindicatului Medicorul Honorem al medicilor de la Spitalul Județean din Deva         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei