Vocea României. Hunedoreanul cu voce de star, laureatul “Premianţilor fără premii”

Tânărul Tiberiu Albu, care în urmă cu doar câteva luni a ajuns cunoscut în întrega ţară, încă înainte de a câştiga concursul “Vocea României”, datorită timbrului vocii sale deosebite, este invitat mâine la Deva

premianti

Ediţia cu numărul 54 a campaniei civice “Premianţii fără premii”, aduce în lumina reflectoarelor un tânăr muzician, care la doar 22 de ani a câştigat un concurs naţional, fiind declarat cea mai bună voce a României în urmă cu doar câteva luni. Tiberiu Albu, originar din Orăştie, nu a luat niciodată lecţii de muzică fiind autodidact iar talentul său a fost cultivat prin multă muncă. Deşi se declară uşor introvertit, când urcă pe scenă se transformă într-un adevărat star rock, declanşând o explozie de energie.

Susţine Festivalul „Talentele Orăștiei”

Favoritul publicului în show-ul de televiziune “Vocea României”, tânărul hunedorean, se implică și susține și Festivalul „Talentele Orăștiei”. Face asta din dorința de a încuraja talentele județului să iasă la rampă în lumina reflectoarelor, de a se face remarcaţi şi a aduce judeţul Hunedoara, încă o dată, în prim plan.

Un “premiant” la început de drum

În această sâmbătă Tiberiu Albu este laureatul campaniei “Premianţii fără premii”, iar organizatorii  evenimentului invită toţi hunedorenii care doresc să îl cunoască pe acest tânăr excepţional, să vină să îl cunoască. “Sâmbătă, 21 februarie, ora 11, domnul Tiberiu Albu vine să îl cunoaștem. Aveți ocazia să îl priviți în ochi, să-i spuneți o vorbă caldă și să fiți parte dintre cei care îi vor mulțumi oficial printr-o diplomă și un buchet de flori venind în fața statuii lui Decebal din centrul Devei”, spune Dan Terteci iniţiatorul acestei mişcări. (Luana Giuhat)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare